Öyle deme. Sadece kafa işleri değildir sattıkları... USA iyi bir tarım ürünü ihracatcısıdır.
Mesela. Kirazın anavatanı Türkiyedir. Sanırım en çok üretimi de biz yaparız. İkincisi USA.
Amma, dünyanın en büyük kiraz ihracatcısı USA'dır.
Printable View
Benim finans sisteminin ortadan kalkışının filmi tabii dolaylı yoldan geçen bir şey
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben dolarla amerikanın bağını çözemedim.Doların değerine fed karar veriyor ,e fed de özel banka.Doların değeri çinin ,türkiyenin ,rusyanın ne kadar derdiyse amerikanın da o kadar derdi.Fed kimseyi sallamaz sahipleri ne derse onu yapar.İsteyen FED in ortakları kimler bir araştırsın.
ons icin yaklasiyor yaklasmakta olan.
gunluk 50 dolarlik hareketler bekliyorum 2011 haziran - agustos arasinda oldugu gibi.
Hahhh... Arada sırada dolar, finans, altın maltın deye serpiştirin ki, Sn. Medwig gelirse nah burada konu dahilinde yazmışız deyebilelim!:oleyo:
Fedlen gayrinizami bi metres iliskisi
Ama biticek
Az galdi
Azzz
Simdi bu ka eglence kafi
Ben korona ilacimi almaya gidiyom:)))
CDS 600 leri vurdu yani TR borclanirken baz +%6 verecek dolar faizine
O topladiklari paralarida serbest piyasada satip dolari baskiliyorlar
Yani gelecegimizden calip bugunu kurtariyorlar. Yandasta dolar artmadi diye seviniyor. Kisa vadeli vizyonun olumcul sonuclari yaklasiyor
Yastık altı bilezikler vardır kollarda
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin cevap vermeni beklediğim için yazmamıştım. Artık fikrimi yazabilirim :)
İki filmde de sistemin önemsemediği, küçük gördüğü insanların sisteme olan başkaldırısı işleniyor bence .
Aslında dövüş kulübünde daha yoğun işlenir. Ancak joker daha çok yüreğe dokunur .
Siz farketmediniz ama aranızdaki joker ve Tyler Durden benim . Her zaman diyorum : Sermaye, siyaset ve ruhban sınıfı bir yanda durur halk diğer yanda .
Siz aldığınız dolarlar değilsiniz :)
Evet isyan ve başkaldırı var .
Sistemin jölesiyiz yenemeyip atılan kısım pastada yani
Benim aklıma Marla geliyor nedense
Petrolü dolarla satmak istemiyorum artık dediler
https://www.independentturkish.com/s...?itok=9tD_QATG
Valla o konu da bambaşka gizem, bunlar kimdir neyin nesidir, kimin fesidir bir türlü çözemedim?
La Casa gibi para basarak darphanede .
Tüm menkul ve gayrimenkul ve şirketlere sahip oluyorlar
Hani bir Anadolu çocuğuna bir koltuk bir de mühür verirler. Sonra o çocuk büyür büyür zamanla kendini devletin sahibi , vatandaşı da devlet düşmanı sanar ya , hah bu Rothchild da zamanında dara düşen Avrupa devletlerine faizle para vere vere zengin olmuş kendini dünyanın sahibi , insanları da evini kirleten pislikler olarak görüyor.
Yemek saatim geldi aç ayı oynamaz derler, biraz zıkkımlanayım daha sonra Corona ilacımı çekerkenem, geydirmedigim konulara eğileyim.:he:
Daha ne kadar salar dolar. 6.44e geldi.
https://i.hizliresim.com/QpyiCN.jpg
Uçakta bir kişi fenalasiyor, kabin ekibinin sağlık bakanının uçakta olduğundan haberi yok!
Bir anons yapıyorlar ana... sağlık bakanı Koca geliyor ve maskesiz bir şekilde hastaylan ilgileniyor.
Ben de inandım, bu Andersen masalına.
Bende bir kuzu olarak inandım güzel sahne
Camide dua okunuyor .
1.5 km olmasına rağmen çok Yüksek ses duyuluyor
Bu arada İtalya'da ölü sayısı yine artmış. 743 kişi.
İran sınırını daha yeni kapıyormuşuz...
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...luyor-5700522/