OPEC toplantısı boşa gitmiş mi oldu. Adam Rusya ve Arabistan’a üretimi kıstırdı. Ama fiyatlar yeniden aşağıya geliyor. Sarı kafa bu işin uzmanı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
OPEC toplantısı boşa gitmiş mi oldu. Adam Rusya ve Arabistan’a üretimi kıstırdı. Ama fiyatlar yeniden aşağıya geliyor. Sarı kafa bu işin uzmanı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
beklenti bitti.
petrol talebi düşük
mecbur kısacaklardı.
önemli olan kimse sistem dışı kalmasın
Xu100 2000 (2 sifir atilir )ve dolar tl 5 tl olunca portfoylerde degisim yapma vakti gelmis demektir o zamana kadar piyasadayim
Evde kolay ekmek yapımı tarifleri verilse insanlar ekmek vs almak için sokağa çıkmaz.
Duydumki İmf 200 milyar dolar verecekmiş 3 taksit halinde bize. Onlarda biliyor reisin karizmasını.Verecek tabi.
kanalıstanbul nolcek ondan sonra:kahkah:
Bence ay em ef e gitmenin suclusu cehape zihniyetidir. Eger muhalefet edip, reisin oy kaybetmesine neden olmasalardi, reis ulkeyi gul gibi yonetecek ve ay em ef e de gerek kalmayacakti. Eyyy cehape zihniyeti....Titre ve kendine gel.
Bende onu diyorum açar açarsa mod var cezası var alır cezayı gider bende aldım sıkıntı yok kocaman insanlarız kuralları okuyoruz uyarı yapmaya gerek yok kanımca modlar hariç konu akiyor zaten böyle bir uyarıda modun ceza vereceği yoksada veriyor mod hariç kimsenin kimseyi uyarmasina veya sorgulamasına gerek yok kanımca
5 tl ne zaman olacak dolar..? ne kadar kalacak o seviyelerde ?
2020..?
2021..?
2022..?
olay yiğit bulut un tahminine dönmesin, ona göre dolar 1 tl olacaktı :)
Medwig mod cok gaddar. Tum cezalari o kesiyor bana. Zavadak diyi yapistiriye.
700 ustune atamazsa dowa gelecek bı selale
Swap yapıyorlar ama teminata göre kaldıracı kendileri ayarlıyorlar.
Kaldıraç kısmı mühim arkadaşlar.
Eskiden kaldıramayanı kaldırırlar diye bir şarkı vardı...