okullu kardeslerin kagidi tavan olmus
5bin tl lik almistim 2 ay once hala zararini cikartmadi su an -400 tl zarardayim 😀😀😀
okullu kardeslerin kagidi tavan olmus
5bin tl lik almistim 2 ay once hala zararini cikartmadi su an -400 tl zarardayim 😀😀😀
Sanki pek gidemeyecek gibi corona dolayısıyla tüketim tekrar azalacak gibi geliyor OPEC de kisintiya gitmezse Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başka nereden alınabilir fiziki olmasa da fon vs var mı?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mk komediye bak
Endeksi fener gs ve spek icbt tutuyor
Gelde buna karnane deme
Nereden alacaksınız?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeşilada fırsat kolluyorum BIST te diyordu malum satmış sarikiziRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kerhane ne zaman kar hane olacak yavv
TL hisse agirligim %20-25 lerde simdilik
teknoloji fonu sevenler için kendi çapımda analiz.
https://invst.ly/rzm8j
bollingere göre düzeltme gelebilir yakında.
trend de sıkıntı yok gibi şimdilik ..
ytd
bu aktif başlık bile sustuğuna göre piyasalardan uzak durmak lazım:)
Bist buz kesmişti.
Başlıkta derin bir sessizlik hakim olmuştu.
Sinek uçsa işitilecekti.Çıt çıkmıyordu.
Ve bir anda.....
Suan mumkun gorunmuyor
Bakin dostlar
Piyasa ikinci dalgayi fiyatladi
Daha dogrusu ikinci dalga sessizce basladi ama hic kimse ikinci dalga basladi diyemedigi icin piyasa cok fazla tepki vermiyor. Bunu global icin diyorum
Emin olunki yunanin kahpeligi olmasa suan bistimiz saha kalkmis 125 i coktaaaan devirmisti...
Ozetlersek
Ben ikinci dalga adinda bir cokus beklemiyorum
Abd ve bizim icin asil tehlike abd secimleridir
Biden secilirse yapragi yeriz
Suan hala turizm var diye onlem alinmiyor
Bu ayin sonuna dogru turizmin bitecek olmasiyla sert tedbirler gelir ise icerdede bir kirilma yasariz
Aslinda hisseler suan cok ucuz
Ama dibi goremiyoruz
Kurban arifesinden bu yana hergun burasi dip dedik durduk ve cikmadik
Hergun yuzde bir enaaz zararim oldu
Topunun mk
Ytd
Herkese iyi forumlar iş portföy elektrikli araçlar karma fon hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim? Aft ve yay hakkında görüşlerinizi takip ediyorum yakın zamanda buradan alanlar oldu şu an almak uygun mudur sizce yoksa yabancı piyasada da bir düzeltme gelir alım fırsatı olur mu?