Teşekkür ederim, Turgutlu da atıl duran çok geniş bir fabrika arsası var şehir içinde kalmış imar düzeltmesi yapılacaktır, Bu hisse dediğiniz gibi belli bir değerin üzerinde hareketli olabilir.
Printable View
Teşekkür ederim, Turgutlu da atıl duran çok geniş bir fabrika arsası var şehir içinde kalmış imar düzeltmesi yapılacaktır, Bu hisse dediğiniz gibi belli bir değerin üzerinde hareketli olabilir.
Arkadaşlar merhaba,özlediğim hissenet sayfalarına yeniden dönmenin mutluluğunu ilk sizinle paylaşmak istedim (inceldim en güzel paylaşımları burada gördüm)bende inceleyip takip ettigim hisseleri sizinle samimi bir şekilde paylaşmak ve fikrinizi almak isterim müsade ederseniz.
Hoş bulduk,çok teşekkür ederim.
Hepsinden takip amaçlı çok çok az alıp,düşmesi için bekleyip ,almak istedigim ALKA,KNFRT,GOZDE,KOZAA,KAREL,GEDZA hisselerinden birde DOHOL var,hangileri sizce daha cazip gözüküyor,en çok hangisi ilerisi icin ümit vaadediyor,paylaşırsanız sevinirim.
Takip listem
tukaş
euyo
tuclk
seykm
btcim
glbmd
Haftalık pörtföyüm,,ve nedenleri.
selgd,,bedelli bitti
gusgr,,birleşme
sıse,,,birleşme
vakbn,,,gap ı doldurdu
akdenizdeki gelişmeler de bir anlaşma sağlanmalı gerilimin artması kimsenin işine yaramıyacak tabiki piyasanında işine gelmez zaten korana muhabbeti yüzünden piyasalarda gerginlik var ..
TUKAŞ bu hafta hareketli olacağını düşünüyorum. 9.84-10.27 kısa vadeli hedefleri var.
haftalık listemi gelişmeler doğrultusunda yarın akşam netleştirmeyi düşünüyorum .şimdilik akdenizde gerginlik olsada leyhimize sonuçlanacak diye düşünüyorum..piyasamız dolar bazlı cok geride kaldı
EUYO 1.81 kısa vadeli hedefi görünüyor. YTD
Ostim dikkatimi cekti bu hafta gelişmelere göre listemin başında yer vereceğim
TUCLK 6.18 kısa vadeli hedefi var.
Afyon 3.9 ila 4 arası sıkıştı. Bir kırılim yapması lazım. Tabiki yukarı yönlü...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben TUKAŞ 9.54 direnç olarak gördüm bunun üzerinde kalmalı
Bu hafta beni şaşırtan hedef girişim oldu . Cuma günü yükselen hedefinden biraz şaştı. Çok farklı işlem gördü. Tabiki uzun vadeli hedefinden şaşmasa bile kısa vadeli biraz üzdü. Bu kadar güzel gıdadan, kozmetikte, sağlıkta, madencilikte ve birçok sektörde işlem yapması ve karlılığı iyi olan bu kağıt göz kamaştırıyor...
Ostim 3.20 deneyebilir bu hafta gelişmelere göre takip edelim.
HDFGS tekniği bozulmamış 3.62 ye geri çekilir buradan hareket başlar YTD
Tukaş ta son 3 günde sürekli alım oldu , 50 günlük ortalama fiyatın üzerine cıktı. Ben 9 dan sonra iyi hareket yapacağını düşünüyorum. Hele 9.50 üstü mükemmel olur . Para grafiği tamamlar . Tabiki birazda tukaş patronuna bağlı.
Pazartesi Salı TUKAŞ durumu netleşir balon mu gerçek mi? takip edelim.
BTCİM 3.95 hedefi devam ediyor.
Gedik 10.65 üzerinde kalabilseydi iyi olacaktı. Buradan sonra ne olur kestirmek zor,tekniği çok bozulmamış pazartesi açılınca izlemekte fayda var. Benim yorumum 11.65 i görecektir burada kalır mı düşer mi bilemem. Bunun yerine ben EUYO daha iyi olacağını düşünüyorum, Yatırım tavisyesi değildir.
Arkadaşlar, ben alka yı müthiş begeniyorum,tüm yatırımını bitirdi ve satış problemi olmadığı için önümüzdeki dönemlerde güzel karlar açıklayabilir,sermaye bilanço ilişkisinde süper gözüküyor,kagit müthiş toplanmış, tabii dogu akdenizdeki gerilim borsamız için kritik.bol kazanclar
İkinci dalga mı perde mi bilmem ama yoğun dönemde çevremde kimsede yoktu. Şimdi apartmanda her hafta bir dairede çıkıyor, kapılara kağıtlar asılıyor.Okullar da açıldığında bakalım ne olacak. 250 yıllık aşı geçmişi olan insanlık nasıl da çaresiz kaldı.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hlgyo ve uluun için görüş alabilirmiyim
Hisselerin geçmişte nasıl davrandıklarına bakın arkadaşlar size bilgi verecektir asabimi sakin mi kararlı mı :) insan gibi düşünün
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu olsun. Halaskargazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve saygı ile anıyoruz....
Böyle bir zaferi tüm yokluk ve olumsuzluklara rağmen kazanmış bir milletin torunlarıyız. Borsada tüm olumsuz gelişmelere rağmen TÜRK şirketlerinin olması gereken , sermaye , karlılık, ileriye dönük gelişme ve yatırımlarına dönük gelecek ve inovasyon, düşük fiyatlı olması. Burda basta Celik hoca ve diğer katılımcıların geleceği parlak hisselerin paylaşılması orta ve uzun vadede kesinlike ederine gelecektir . Temkinli olmak kaydıyla enseyi karartmadan TÜRK şirketlerine yatırımdan kazançlı çıkacağız. En azından döviz den daha iyi kazanacağız. ....
Kahraman ecdadımız ile ne kadar gurur duysak azdır, Cephede savaşan tüm kahramanlarımızın ruhu huzulsun bulsun. Ne Mutlu TÜRKÜM diyene
Bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara, rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele göstermiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.