Sanırım 40 gün dedi ama ha 40 gün olmuş ha 45 gün sizin içn ne fark ediyor? Ben daha çok doksan güne odaklandığım için orasına pek dikkat etmedim
40 gun ve 2 mio ust limite kadar 20% oluyor dedi benim HSBC
Uzerine %19
Saldirin HSBC ye...:)
Syg,
19.50 de mumkun imis ama pazarlikla...
20 icin sartlari yukarida yazdim..
Syg,
2 mio ust limit ve 385 gune kadar 19,50%
Ne diyorsunuz dolarcilar ya buna?? :)
Hiii?
Syg,
Yani Nisan ayında hem stopaj artacak hemde faizler düşecek öylemi şaka gibi
Sicak oran
Tbank 35 gun 19.50
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yalnız, fiba, Anadolu, burgan gibi küçük ölçekliler sanırım yarından sonra çok rahat 20 vereceklerdir. Zira bankalar artık topladıkları mevduatı kredi olarak veremeyince döviz toplayarak oradan kazanç yazarlar.
Enflasyon 16.5 17 dolar 8 de kalırsa yinede faiz indirimi gelirmi .
6 ay vadeye %19,5 oran alan var mı arkadaşlar?
6 aya 19,5 oran hsbc de
Sadece 35 gune uzun vade yok.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Odea 20 vermis birine hemde 1 yıllık .
kaynak DH .
Piyasa ( ticaret ) canlıyken yatırım bankaları iyi oranlar veriyordu. Bugün nurolu aradım, %22 oranlı bono varmı dedim yok dediler. Aktif de aynen 20 üzerine bono veya tahvil vermiyor. Yukardan gelen bir ses var demek ki..
Biraz önce hsbc kızılay şubeyı aradım.. 32 güne 20..1 yıla kadar 19.5 dedı..dun 20 imiş tüm oranlar..gelecek salı sabah tekrar degısecek dedi..ppk nısan ayındakı toplantıda faızler dusecek dedı..
Az önce
Alternatif MT aradı
Vov hesap oranları yarın güncellenecek
Bilginize..
eskiden oran tablosu vardı hangı lınkte? şuan ıcın en ıyı hsbc.. garantıye sordum 17.25 akbank 17.75 dedi
yeni ler içindir sanırım ,mevcutlara guncelleme olacakmıymış ?
20 bulan altın bulmuş gibi sevinsin bence ....doların ateşi sönünce 15 i bulmursanız sevinin...
sonecegini bir bilsek ,1 yıl baglayacagız