23.50 üzeri kapanış şık oldu.Şimdi önünde 24.48 direnci var .Ve yapabilir.Alta 22.65 seviyeyi destek olarak takib ediniz.YTD.
Printable View
Bugün güzel bir gündü .TRGYO 3.98 gördü.Tavan yapmayarak beni üzdü.USAK 2.67 yaptı oda beni üzdü 2.70 tavana yapışsaydı daha güzel olmazmıydı ?CEMTS orta vadeli yatırımlık hissem 16.80 gördü.Artık 16.88 üzeri kalıcı kalmalıki yoluna devam edebilsin.OZKGY beni üzdü.Hayırlı akşamlar diliyorum cümleten...YTD.
Miraç kandiliniz mübarek olsun kardeşim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese hayırlı kandiller dilerim, dohol için öngörünüz varmı Esma hanım
Cemtaş yarın 18 olur mu? :)
Cumleten hayirli kandiller
Herkesin kandili mübarek olsun
Bi arkadaş odaş a bakabilirse memnun olurum
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yayla Çelik hocanın söylediği tam destekten döndü, kapanışa doğru karanlık odadan katmerciler iyi çıktı, ıeyho 4-5 gündür aynı yerde ky döküyor , hekstda ufak bir düşüş arkasından iyi bir yükseliş olabilir. Şansi fikirlerimdir. Yararlanmak isteyenler inceleme ve fikir alışverişi yapabilir :)
Pınsu artık illallah dedirtmeye başladıysa zamanı yakın 7.91 stopla takip edilebilir. Endekste 3lü tepe oluşmuş 1551 düşen kırılımıydı benim sistemime göre , ABD ve Avrupa endeksleri yükselişte fakat 18 marttaki ppk ve Şubat ayında yabancının 253 milyon net dolar çıkışı hakkında ne düşünüyorsunuz saygıdeğer forumdaşlar
Cümleten iyi geceler ümmeti muhammede boll bolll dua edelim inşallah..... Bu aralar cok yorgunum başım ağrıyor dişim ağrıyor bazı sağlık sorunlarım baş göstermeye başladı sanırım yaşlanıyorum
Hayırlı kandiller.
Çelik hocam geçmiş olsun.
Rabbim şifa versin inşaAllah.
Fatiha /5. (Ey Rabbimiz!) Yalnız Sana kulluk ederiz ve yalnız Senden yardım isteriz.
6-7. Bize, gazaba uğratılmışların ve sapmışların yolunu değil; doğru yolu, nimet verdiklerinin yolunu göster.
Rabbim ,bizleri Aklını kullanan muttaki kullarından eylesin. Hakkımızda hayırlı olanı kalbimize razı eylesin. Hayırlı geceler Hocam.
Hocam sağlığınız el veriyorsa OZKGY için bir yorum rica ediyorum. Teşekkürler
GENTS güzel bilanço açıkladı. 5.91 üzeri kaldıkça takib edilebilir. YTD.
Haftalık listem deki AFYON ve OZBAL hiç ses vermediler. Derin uykuya mi daldılar ne biri uyandırsın yarın son gün.
8 üye 58 ziyaretçi. ???
Son bir ayda yabancıların alışta olduğu hisseler içinde olan ARCLK, USAK ve MNDRS hisselerini yakından izliyor olacağım. YTD.
Cümleten hayırlı geceler.
Esma hanım ostim e bi bakabilirmisiniz. Çelik hocamın takibindeydi ama celik hocama ulaşamıyorum
Hayırlı cumalar ve hayırlı sabahlar cümleten. Bugün ekonomik program açıklanması bekleniyor. Endeks 60.dakikada alta 1550 üste ise 1572 direnci takip edilmeli. Ana stop 1510 kırılmadıği sürece yukarı doğru algı değişmez. 1572-82 bölgesinin üzerinde kalıcılık sağlarsa 1620 ye doğru yola çıkar.
GYO lardan geride kalan OZGYO hocamızın yıllık listesinde de olan 2.28 geçerse düşeni kırar.
Geçen haftadan 14.85 le takip ettiğim FONET KISADA 15.80 geçerse oda düşeni kırar ve hizlanabilir yakın destek 15.55 YTD.
Bereketli bir gün diliyorum herkese.
Hukukta 4 ay önce söz verilen reform beklentisi gerçekleşmedikçe, aksine parti kapatma iddalarının dillendirilmesi, anayasa mahkemesi kararlarını hiçe sayma gibi hukuksuzluklar olmaya devam ettikçe yabancı kolay kolay gelmeyecektir.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Günaydın. Hayırlı işleriniz olsun ...
Hayırlı günler herkese mümkünse alctl ile ilgili bilgi verebilecek var mı?
gecmis olsun hocam Allah şifa versin [emoji120]SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günaydın herkese hayırlı bol
kazançlı günler dilerim
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esma Hanım, USAK 2,60 - 2,61 den alım için iyi fiyat mıdır?