Eplas yatırımcısı son 2,5 yılda enflasyona göre yüzde 500 zararda bunada bir açıklama getirsin Sibel zorlu
Printable View
Sz ve saz arkadaşları üç kuruşunu hiç ettiğiniz yatırımcıların ahı üzerinize olsun bu ahlar sizi inim inim inletsin kolay ölmeyesiniz
bencede kasıt var , bilerek başvuruda eksik evrak gönderip sonrasındada yazışmalarda kasten yavaş davranıp işi uzattılar .Kemal bey in ölmeden önce burada satılsın diye hisselerini devrettiği kişiler profesyonel adamlar borsada hangi beklentinin nasıl fiyatlandığını çok iyi biliyorlar , a1 capital ve ak yatırım takaslarına göre işlerini bitirip gittiler , bence şuanda hissede bu abuk sabuk fiyat hareketlerini yaptıranlar bu bedelsiz artırım beklentisine göre al sat yapanlar , bir an önce sonuç açıklansa hissede bu hareketler epey azalır diye düşünüyorum .
Bu kan emicilere her saniye küfretsen şükür diyecekler
Merhaba,
B*ktan gübre ve gaz imal ediliyor.
Bu aile b*ktan daha aşağı...
Ne söylesen, ne yazsan nafile.
Alçaklığa ve kalleşliğe devam.
Ateşin ve irinin bol olsun Kz.
Seninkilere yer ayarla...
Karına, çocuklarına, torunlarına ve yedi sülalene.
Umarım onlar burada da çekerek gelirler yanına.
Pis aile.
Yatırımcı arkadaşlara iyi bir akşam diliyorum.
Bak sen bile hesaplar yapar oldun
Ülkenin içinde bulunduğu durum zenginden hesap soran yok. Adalet düzen spk siyaset her şey zenginden yana.
Sonuç dolar 25 kime ne anlatırsan anlat. Ülke elden gitmesin beka meselesi. Bende buna inandım. Sistem çürümüş güven yok baştan aşağı kokuyoruz yerin dibindeki Kemal e hesap mı soralım zaten bu ailenin şeref konusunda eksik olduğu defalarca yazıldı belki bunların en masumu Kemal di. Şimdi asıl Sibel’e dikkat etmek lazım bu Kadın babasındana tehlikeli
Şirketin içinde Fahrettin göllü ile görüşebilecek kadar ahlaksız bunlar
Dolar bazında geldiğimiz nokta 20 sene öncesi
yapacak bir şey yok
vatandaş memnun
ülke tefecilerden para dilenir oldu
ülkeyi bu duruma düşürenler hala beka sorunu var diyor
vatandaşımız da buna hala inanıyor
ben de buna inanamıyorum
SZ ve saz arkadaşları
Allah topunuzun belasını versin
Nokta
Merhaba,
Melasis, Sibel hanıma güvenini kaybetmişsin. :)
Bunlar aile boyu arızalı.
Toplu haldeyken başlarına göktaşı düşmesini bekliyorum, yada uçak falan. Milyonda bir ihtimal de olsa, ihtimal ihtimaldir.
Bakarsın Allah tarafından bunların genine has bir virüs, hepsi toptan cehenneme.
Bakarsın enişte F. Göllü'yi kıskanır, çeker vurur ikisini de.
Bizden sadece dilemek...
Birimizin dileği muhakkak kabul olacaktır.:yes:
İyi bir hafta sonu diliyorum.
Saygı ve selamlarımla,
Sibel Hanım dul değilmi . Geriye kıskanacak bir ben kalıyorum.
En sevdiğim şarkı
https://www.google.com.tr/search?q=s...id:jd5hS1HToTo
20günlük ortalama 33,85 .dir .52 günlük ortalama :33,82 dir cuma günü ağırlık ortalamasına göre .üzerinde tutunuyoruz .
Merhaba,
Değerli kardeşim, tepelerine göktaşı düşünce öbür tarafta bir işlerine yaramaz. :) Beddua değil, temennilerimi dile getiriyorum.
Sibel hanımı daha önce incelememiştim, internetten biraz araştırayım dedim, hakkında neredeyse hiç kişisel bilgi yok.
Bir evlenme, bir cenaze ve bir de seçildiği başkanlıkla ilgili bilgi var.
Kocası ile ilgili hiç bir bilgi yok.
Melasis, dul diye yazmıştı ama ne bir ölüm, nede bir boşanma haberi var.
Ben kocasını yemiş olmasından şüpheleniyorum.
Dünürlerine, Müge Anlı'ya gitmelerini öneririm.
Melasisi de uyarayım; dikkatli ol kardeşim...
Yiyip yiyip doymayanlardan uzak dur.
İyi bir bayram diliyorum. Bayramınız şimdiden mübarek olsun.
Saygı ve selamlarımla,
Sn ercanbay abim, Sibel de kemal in kopyası zulüm bitmedi biz YouTube tan araştırma yaptırarak gündemde tutmaya çalışıyoruz Sibel ile muhasebeci Berna aynilar, yatırımcıları hiçbir şekilde bilgilendirmiyorlar kardeşim battıysak battık deyin öldüysek öldük deyin bir tükenmediniz. UMUDUMUZU yitirelim.
(Miras bölünmesin diye belkide evlenmemistir. Kemal ne götürdü sahiiii.... Hakkımı helal etmedim bazı yalakalar salya sümük oldular...ben/bizler yıllarımızı ve paramızı kaybettik.)
Sibel ile Berna hariç herkesin kurban bayramını kutluyorum.
https://youtu.be/rRTmlGflwGM
Bir de eydep belgesi almıştı, ne yaptı ne etti hiçbir haberimiz yok.
Savunma sanayinde bu kadar çok proje varken, eplas kenarda çekirdek mi çitliyor ?
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın melasis doktor abi söylemese inanmazdım.
Uzun bir süre ar-gefen, yeni ürünlerden, komposit plastikler den bahsetti.
Sırası geldiğinde şapkadan tavşanları tek tek çıkaracaklarına inanıyorum.
Tüm yatırımcı dostlarımın bayramını tebrik ediyor
Ailece sağlık mutluluk huzur dolu nice bayramlar dilerim.
Kurban bayramınız mübarekli ve bereketli olsun
Yaptığımız dualarda kabul olur inşalalh
Bayramınız mübarek olsun.
tüm yatırımcı arkadaşların kurban bayramını kutlarım ..
SZ ve saz arkadaşları
Topunuzun Allah belasını .....
Aldığınız ahların altında inim inim inlersiniz İnşallah
Senin sonun sıfır birin 5. Sezon 3. Bölünün son sahnesi gibi olacak!
Elbet bir gün!
Sizin yapacağınız bedelsizin önüne ,arkasına s.kayım.Bunlar malum şahıs öbür tarafa intikal ettikten sonra, SPK 'nın istediği evrakları bilerek ve isteyerek,hatta tahtayı yapan or.spu çocuğuyla beraber hareket ederek geç yolladılar.Zira bedelsiz başvurusu öbür tarafa intikal eden şahsın imzasıyla yapılmıştı.
bunlar yezid soyundan gelme galiba .ikiyüzlü sahtekarlar .insanları soyma peşindeler .böyle devam ederlerse ,lanet olsun onlara
şu endekse göre enaz 60 liranın üzerinde olması gerekirdi
aynen katılıyorum .ama en azından 60 üzeri işlem görmeliydi nasip bekliyoruz
Arkadaşlar! Eplas daha ne bekliyor ? Hikayeden tayyare doğru düzgün karı olmayan Burçelik dahi; son bir ayda 50 TL'den 200 TL 'ye prim yapmış. Bunların derdi nedir anlamadım gitti?Yatırımcının karnını deşmelerinden vazgeçtim.Bilumum her bir yerimizi adeta parçalıyorlar. Laf aramızda borsa tarihine geçecek sabır örneği gösteriyoruz........
Farkında mısınız ? Bizi bedelsize endekslemeye çalışıyorlar !
Bedelsiz olsa da olur olmasa da. Esas şirket büyüsün güzel projelere imza atsın
Arkadaşlar! Bu or.spu çocukları bu hafta da patinaja devam ettirecekler gibi! Endeks 7000 puana doğru gidiyor.Büyük,orta ve küçük ölçekli bütün şirketler hızla primleniyor.
Bunların derdi nedir bu kadar?Bütün sabır taşları çatladı.Bir çok arkadaş sattı çıktı.Aldıkları yeni hisselerin çoğu %50-60 prim yaptı......
Vicdan yoksunları
Gözü doymaz kan emiciler
Endex 6340 oldu
Madem herşeyini gizleyecen hiçbir kap atmayacan ne bok yemeye borsaya açıldın
😡😡😡
Or.spu çocuğu tahta yapıcı,çık dışarıya oynayalım( Çıkta bu yaptıklarından dolayı ağzını ,burnunu kıralım)......:vk:
Kap haberlerini taradım ama eplas ın spk ya bedelsiz başvurusu yaptığıyla ilgili bildirime ulaşamadım. 17 Martta yönetim kurulu kararı var ama resmi başvuru yok. Ben mi atladım. Bilen bir arkadaşımız paylaşabilir mi?
sen atladın