Ne oldu tavan olmadimi depremzede ky kurtarildimi ? Asrın felaketi asrın bisti ile karşı karşıyayız bu sene hep uçları yaşayacağız anlaşılan.
Printable View
Ne oldu tavan olmadimi depremzede ky kurtarildimi ? Asrın felaketi asrın bisti ile karşı karşıyayız bu sene hep uçları yaşayacağız anlaşılan.
Vadeli tepeden %7 mi düştü ben mi yanlış görüyorum?
SPOT30, alış-satış farkı -17 bine kadar yükseldi,
https://i.hizliresim.com/d09p7cu.PNG
her yer devre kesti
gün dibi buralarda kalması lazım..
aksi ihtimali düşünmek bile istemiyorum
abi o değil de fon 10 milyar alacak diyor ya virmanla alıp borsadan aldık bitti derlerse kime hesap soracak millet???
her şeyleri şaibeli bunların...
Devre keserlerse iptal edilir olur biter, dert ettiğiniz şeye bakın yahu
Ooo tavacı Kemal, pardon tavancı Kemal, beklediğinden zayıf bir piyasa oluyor sanki:)
Bu arada eksiye geçip biraz korkutması lazım, teknik vs bir satış gelmeliydi, bu kadar güçlü olması 5500-6000 hedef aralığımın üst bandı olan 6000 e yaklaşma ihtimalimizi arttırdı bence.
Tokatın gülü dün sallıyordun ya bana isteseydim dünde mal alırdım , bugunde 5300 den mal boşaltırdım biz tredarız ama 2 yöndede olmadım kendimce sebepten ağlayanın malı kimseye yaramamıştır ,Bkma bugun yarıyor gözüksede bir gün bir yerde çıkar.Ama herkesin tavrınada saygım var.Ama dün bana iftirada bulunduğun için sana hakkım helal değil..
Şu KCHOL f/k sını yalnız buraya yazmayın.
Whats upp dan patrona da yazın.
bu da kaadının ederini bilmiyor.
KOZAL,PGSS,GUBRF... en sağlam düşenler
Bu konuda yalan yanlış çok yorum dolaşıyor özellikle Twitter da. Bugün hisseyi alıp ödemesini t+2 de yapmayacak mı, yok regülasyon olarak yapamıyorsa, para piyasasından borçlanıp da yine alır. Bence bu kadar senaryo yazmaya gerek yok, net olan 10 milyar mal alınacak, bugünkü gevşeme sonrası süre de uzamaz. Haftaya Cuma’ya kadar süre var, çarşamba günü yavaş yavaş poz azaltırım ben spotta. Vadelide zaten bugün de iyi fırsat verdi, çok dalga olur önümüzdeki 4-5 günde.
Bugun fonlara ve kredili işlem yapanlara oynuyorlar gibi ,
kaçan kaçmış , düştü diyen almış,
bir dengelenme gibi .
Bugun bu borsa kırmızı kaparsa arka kapıdan çıkan çıkmıştır ,
veya bes hikayesi ile ilgili yeni bir karar çıkabilir süre uzatılması gibi,
bunu bilenler uzuyor olabilir vs seneryo çok bu piyasada çünkü oyunda zarlar hilleli
Blombergde Gökhan uskuay fonların alım yerleri dedi ve bugunkü hacimden bahsetti.
düştü diye millet zırlayıp iptal ettirir kallavi düşerse...sonra fon 15 daha alacam der tavanlara devam...
bescılere burdan verırler .sonra zarar ettırırler zaten kımın parası bankanın mı vatandasın mı
Dün sabah ki mesajdır(2706 nolu..saat 10;56) HALA ORADA...önceden düşüncelerimi ifade ediyorum...dediğim yerden poz. açtım.
UZLAŞMA veya 1.500 puan...yada bıst100 de; 5400 üzerinde tüm poz. stoplanır...kanımca max. 100 puan zarar ederim..hatta gün geçtikçe makas azalacağından 50 puan olur gibi..
3 kere battım..batandan elektrik almak isteyen buyursun...
asla poz. güvenmem..kendimce herkes gibi ben de haklıyım..doğruluk payı %51 i geçmez..
başka yorumum yoktur..burada kalsın.zamanı gelince bakarız..
Tahminim gibi oluyor. Deprem öncesi cuma kapanış seviyesine kadar çektiler dün. Bugün de kredili işlem yapan ya da ky nin satmasını bekliyorlar gibime geliyor. Tahminim seçime kadar 5000 nin altında kapanış olmaz . Ama asıl sıkıntı yan hisselerde. Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
:)))))))))))) hareketlere bak hareketlere
zalim oynuyor namussuz
Dansöz olsa bu kadar kıvırmaz
Shortcu arıyor 5700-5800 arası ama zor bugun kimse short acmaz buradan.
5660 dan aldık 5590 a kadar verdi. Bes hikayesi olmasa stop olmuştum. Geri dönünce 5710 dan geri verdm kendisine. Dediğim gibi short açtırmaya çalışıyor bana ama dünkü zarardan sonra long long long
dünle bugünün farkı ne ?
dün emir iptali yasaktı, bugün serbest
algolar istediği gibi cirit atabiliyor
hafif tepme işareti var 30 dk grafikte ama uğraşmaya değmez. alan alsın satan satsın.
piyasa kendince bir denge bulur birkaç gün içinde.
Tüpraş dışında tüm kağıtlarımı 474.50-484.50 arası Pegasus’a çevirdim.
Gerisi kısmet.
Hacim cok yuksek.. fonlara mal devri tamamlaniyor bugun. Sonra ne olacak kim tutacak gorelim...
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.