Endeks için bayrak formasyonu var desek ?....
https://i.hizliresim.com/pop9c1r.png
Printable View
Endeks için bayrak formasyonu var desek ?....
https://i.hizliresim.com/pop9c1r.png
Burada çok değil birkaç ay önce altın gümüş vb vb yazıp çiziyordum
Birtek ayhan abı yazılarımı destekliyordu
Şimdi herkes altın konuşuyor 😊😊
Sağlık olsun altında ralliye devam
Ben geçen gün isfin aldım 5.65 lı rakamlardan tavan olursa güzel olur. Viop flat...
pıst 100 de öncelik saatlikte 5075 üstü kapanış.
Daha erken belki ama genele yayılarak bir yükseliş isteği mevcut .
Madem yükseliş var, hangi hisseye zar atalım. Önerisi olan var mı :)
Resmen bul karayı al parayı piyasası var. Bir anda %3-5 gidiyor bir hisse, hah tamam diyorsun, hemen geri geliyor.. Sonra başka hisse aynısını yapıyor..
akıntıya kürek çekmek diye buna denir her halde 100 bin imzayı zar zor toplayabilen birileri nasıl seçileceği konusunda nasıl bir yol izler ?
Muharrem İnce ve Fatih Erbakan arasında inanılmaz bir rekabet yaşanıyor. :kahkah: :kahkah: :kahkah: :kahkah:
https://i.hizliresim.com/5sb5e3n.png
Bizde seçim belirsizliği dönemi , dışarıda her an gelebilecek daha büyük banka iflası derken böyle bir zaman geçecek .
dikkatli olmakta fayda var .
Oğul Erbakan'ın enteresan bir kitlesi var. Bunlar arasında aşı karşıtları da hatrı sayılır şekilde fazla. Aşı ile ilgili söylediklerine ve takipçilerine bir bakın sosyal medyada. Bir de bu adam doktoralıymış. Gerçi son 15-20 yılda doktora yapıp dr ünvanı almanın da .oku çıktı.
perinçek 100 bin imzayı toplayıp, 98 bin oy almıştı.
cds pirimleri artan bankalar var geçen powel düşürmedi ABD yi yelen düşürdü
fazla çelişkili ifadeleri var takip edilmeli.Bizim piyasa likilite olarak tamamen zayıfladı belli oyuncular kenara çekildi, kredili işlem yapan kulağı delik bademler ya dolar ya altına geçti.Oradan gelicek daha büyük ters haber sıkıntı yaratacağını düşünüyorum burada .
Daha vakit var Hocam. Bence İnce-Erbakan toplar. Ama oy potansiyellerini de görmüş oldu herkes.
Dün İnce "hele bir imzaları toplayayım, sonra memnuniyetle görüşürüm Kemal Beyle" dedi.
Önce pazarlık kozunu alayım diyor.
Siyasetçi işte sonuçta.
Yalnız böyle bir görüşme olursa onu da iyi takip etmek lazım, borsanın seyrini de etkileyebilir.
Düz dünyacı ne ararsan var.
Hetorodoks siyasetin öncüsü olabilirler.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AlFAS 52 TL'den mi ne halka arz oldu, kısa sürede 400'e geldi ve halen 33 fk..
Büyük başarı valla.. Bilançosu da çok güzel gelmişti.
ASTOR da BIST hacminin %10'unu yapıyor günlerdir. O da enteresan hisse. Ama 3-4 gündür patinaj çekmeye başladı.
Bir de SDTTR var onlara paralel giden.
Bence bu dönem belirsizlik ve likilite azlığından fazla işlem ve fazla tahtada bulunma zamanı değil
Doyçe %-8
odun formasyonuna dönüyor ufak ufak
Akşam pazarı olursa bakarız 17:00 görüşmek üzere...
Yellen geçen akşam faiz artırımından sonra ... Basın toplantısında bir gazeteci......banka mevduat garantiisi sınbırsız mı olacak sorusuna böyle bir şey olmaz dediği an altın ve gümüşe tekrar alım küçük yatırımcılar küçük ölçekl ibankalara hucum etti.....abd yi iyi takip etmeli bundan sonra......başka bankalar daha batabilir.....