Ondan sonra millet neden mevduata gidiyor diyorlar ulan haberi bile kendinize göre servis ediyorsunuz çakallar al götür nereye kadar gidicen hangi para ile :)
Printable View
Ondan sonra millet neden mevduata gidiyor diyorlar ulan haberi bile kendinize göre servis ediyorsunuz çakallar al götür nereye kadar gidicen hangi para ile :)
yarın kredililer günü
bir postada onlar ...
bu arada şu petko fransa tarihini bilmiyor herhal bozkurt abey bekliyoz
Haydi palişkooommm ..50 dakkamız kaldı ..yapıştır tavanaaaaa :rules:
8492.50
Moody s özetle Mehmet Şimşek ve politikası bakalım seçimi görecek mi?
Seçim öncesi gene parayı savuracakmısınız bakalım demiş....
hadi palacan abey bugünün işini yarına bırakma
Herif tankeri dayamış, barajın kapaana, bi kapak daha mı açsak napsak abicim
yok abey basınçlı olmaz bu defada
845900 1/3 long yazıldım... bişey deniyeceğim :plc:
gelmiş
yaw çıtak abey sen ne zaman bişey denesen biz zararlı çıkıyoz gözünü seveyim deneme tahtasımı vob yeresi
Herif dibin dibi not vermiş bize hala o olursa bu olur şu olursa bu olur :)
moodys ten sonra bu makinalar ne anladıda bankalara fren görevi yaptırıp yukarı sürdü dağıtamadınız mı daha
Bozkurt sağ kapağı aç biraz sürkülasyon olsun :)
hikayesi olmayan hisselerde trade etmek de ne bileyim, önünde the spirit of ecstasy amblemi olmayan rolls- royce'a binmek gibi bir şey... çoğunluğun banâlliğinden sıyrıl ...
Hadi palişkoom benimmmmm ..çok yordun beni 2 gündür ..hadiiii ..:rules:
8506.50
bozkurt abey bu 8.500 üstü kaparsa sabah barajı yıkılmış görürüz sen en iyisi bi kapı daha aç.
Cübbeli uyardı onların doları varsa bizim de Allah'ımız var yanlış bir söylem.
Geçen sohbet odasında biri, bu devlet talutun devleti içini boaltıp ele geçirelm diyenler olur bilemeyiz dedi. Arabistanlı Lawrance kimse olmadığında da geceleri yalnız namaz kılıyormuş, bu şekilde güvenirliğini daha üst seviyelere çıkarmış.
Moody's 2 kere daha faiz artırıp güvenirliğini göster diyor.
Herif tankeri doldurdu, diğerini getirdi,tedarikli gelmiş. yavaş yavaş onuda doldursun bağri abicim yabcak bişii yok, yarın devam ederiz nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor :)
Bizim eşşek dunkuleri suyun içine çekiyor,ben didim ama
ben akşama şort poz bırakmam abey modys haberleri servis edildiğine göre not pozitifi yayınlayacak bunlar ansızın bugün yarın
Ustalar gelsin,köşede bekliyik,
Ekibe dahil olamayanları sıkıştırıyorlar deniyor.
Endekse son 4 dk voba 14 dk ..haala oynaş peşinde..
8477.50