En fazla da bizim bunaklar ile bunak adaylarını ayakta dizdiler a.q.
Printable View
Öğrenim ve iş kariyeri ohaaa... denecek kadar olağanüstü.
Yeminlen MB başkan yardımcılığını, niye kabul etti bilmem.
Benim gibi vasat biri, onun yarı kariyerine sahip olsa, bırakın Türkiyede görevi buraya uğramam bile.
Şahsen gurur duydum onu yetiştirenlere ve ülkeme.
Yazdığım gibi, Hafize ablayı yan cebinden çıkartacak kişilerin MB başkan yardımcısı olduğu bu ükenin, burnu niye b.ktan çıkmaz?
Ekonomist olmasın ama.
Şahap atanır birazdan 😂
Abd hava harekatı yapıyormuş? Gece daha neler olacak.
Fatih Karahan 10 yıl New York FED(Merkez Bankası)'de çalışmış. Deneyim yönünden gayet yeterli görülüyor.
Arkadaşlar finansal tecrübesi çok iyi hem yine kadın bir merkez bankası başkanı adayım var. Seçil ERZAN. zaten medya yakından tanıyor halk ve piyasa oyuncuları olumlu tepki verir
Resmî gazete :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e3fad8e435.jpg
Şimdiden geçmiş olsun Fatih Karahan beye, çok kısa sürecek olan MB başkanlığında, olması imkansız olan başarılar dilerim.
Çorapçı, tsirtci bekledik ama olmadı. Kısmet 6 ay sonraya.
DOlar bir atak yaptı geri çekildi....
Bence seçimden sonra Esnafın istediği gibi bir ekonomi yönetimi başa geçecek...O zaman yine fışkırtmaya devam edeceğiz...Ben buna göre pozisyon alıyorum ; tutarsa volayi vururuz tutmasa belki biraz zarar yazarız a.q...
Görüldüğü kadarıyla sorunsuz bir değişim yaşadık.
Kaldığımız yerden devam.
Yeni başkan'ın akademik geçmişinin gayet iyi olduğu, akademik en saygın dergilerdeki yayınları varlığı ve makroekonomist olması uluslararası alanda saygı görmesine sebep olacaktır deniliyor.
TC MB başkanı iken Hafize hn. ın 1 aylık ABD de kalması bir şeylerin iyi gitmediği konusunda ipuçu değil miydi?
Sonra bir "baba" olayı çıkarıldı. (Ki benim okuduğum Hafize hn bunu itibar suikastı diye anlatıyor)
Sanki bu kişiye özel bir şeymiş gibi algılatılmış gibi..
Yabancı yatırımcılara koskaca MB başkanının babasının yönlendirmesi ile bir kızın işine son verilmesi nedeniyle olaylar çıktı deseniz, hiç inanan bulunur mu?
https://i.hizliresim.com/h2jfak6.jpg
Vereceğiniz haberi XXX 7.500 gayme alan emekliler için güzel haber, ama 10 bin gayme alanlar için bir b. değil...
MB başkanı görevden affı ya da adı her neyse. Bu hanımefendi bu göreve gelirken zaten çocuğu vardı. Muhtemelen çocuğun bakım sürecinde bir sıkıntı oldu. Taşeron firmada çalışıyorsun benim çocuğum var nöbet tutamam. Vardiyaya kalamam şu saatlerde çalışırım diye bir şart sunamaz çalışan. Emniyet askeri hastane yada genel sağlık hizmetleri hatta maliye SGK bir çok kurumda zorunlu mesai kavramı var. Benim anladığım bir akp li dayının yakınının işine taş koydu bu hanımefendi ailesi. Yoksa MB çalışanın dilekçesi çarşaf çarşaf nasıl CB bilgi iletişim başkanlığı tarafından dökülür. Bir çok kamu kurumunda buna benzer şikayetler oluyor hangisidir medyaya yansıdı.
Erkem uyumayada gelmiyor. Gece gece ayak mı kaydırılırmış.