Ben senin yerine olsam o kazanç oranlarıyla buranın daha semtine uğramam ..bir daha öyle fırsatlar çok zor ..ancak kazandıklarını yavaş yavaş farkında olmadan iade edersin :)
Eğer tabi hobi ve alışkanlık değilse benim gibi
Printable View
Çok kişi pandemide borsadan paraları katlamış. :)
görünen o ki,
Yedik içtik bu faturayı vatandaşa ödetelim diyorlar.
Yada pandemideki gibi borsayı katlamaya devam edecekler
Çok fazla solar panel üreten var.
Öte yandan rüzgar santrali üretenler ve trafocular şanslı. Uyduruk şirket dediler ASTOR almadım.
BEST Trafo en büyüklerden ama halka açık değil.
https://www.besttransformer.com/
Sağlık hisseleri dedim biri bana kızmıştı. Covid olayı kontrol altına alınmazsa yine başlarız ölüm vaka sayısına. Damat diyordu acilde ki insanları savaşa görürsen savaşı kazanır 4000 kişi bekliyormuş.
Tosyalı Holding BBHT'deydi 2,5 GW santral kurup yeşil çeliğe geçeceklermiş.
Bu iş ciddi.
Ereğli planlarını açıkladı, Kardemir'den plan göremedim.
hektaşta sert bi hareket beklıom ama hemen bugün olmaz...çok yakın gibi hissediıom 16,50da sağlam destek var orayı görebilirde görmedende olabilir...
BofA nın aldığı sattığı
https://i.hizliresim.com/5i3iwzz.PNG
Pandemi o zaman bilinmiyordu caddelerde pat pat düşüp insanlar ölecek sanıldı... Herkes korktu...
Artık tecrübe var ne kadar etkili olabileceği de biliniyor...
Bitti o iş... Belki başka bir şey... Allah korusun İstanbul depremi...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
JPMorgan CEO'su Jamie Dimon: "Bitcoin'e yönelik son kez konuşacağım. Tek önerim, Bitcoin ’e bulaşmayın."
:kahkah:ziyaaaaaaa yazdığın pozisyonların çoğu palavra arkada yaptın ya önce haber koyup arkasından long hikayen güzel ama bunlar burada tutmaz sen TA bilen kişilerden değilsin bu yüzden o alana girme anlamak meziyet ister:)
hadi sen devam et şuradan long buradan şort yazmaya arada reklam yap kafana göre haberler yapıştır dön dolaş.
Çarşamba ayusu bu hafta da gelmeyecek ellam.
Bir gece yatıp sabah uyandığımızda bir bakmışız çok önemli bir olay bekliyorum...özellikle dışarıdan beklıyorum...İrana bir saldırı başta...bu Abd İsrail kahpesi rahat duymayacak....bu savaş yayılacak..başka cepheler vs...biz çok etkileneceğiniz.icerde...İsveç vs..bence hikaye..yine taviz verecekler hiç bir getiri almadan onaylanacak..ilerde bir kara harekatı haberleri vs..kullanirlarsa şaşırmayın....
Recaro koltuk deyince nçavuş nickli bir emmi vardı. Uzun zamandır görmedik, bugatti veyron'dan atıyordu hani mesajları.
Hiç umudum yok. Tek lot almadım en iyisi borsayı bırakmak.
Aptal sindo.....sana borcum mu var.... hayalî poz yazacam....sen gerçekten hasta ruhlu bir kişilisin....sana aslında üzülüyorum....güvensiz bir kişilik yapısından dolayı,dostlarını bile üzen bir yapın var.... dostun da yoktur gerçek hayatta....sana tavsiyem insanlar ile iyi geçin....
https://t24.com.tr/haber/macoglu-nun...aracak,1147667
maçoğlu kadıköy belediye seçimlerinde TKP adayı oldu, insan bi haber verir bize de diye sinirlenen TİP de kadıköyde aday çıkarma kararı almış.. cehape merkez komite için kupon yerlerin önde geleni kadıköy, tuvalet terliğini aday göstersek alırız havasındalar ama bu sefer çetin bi maç olacak kadıköyde, benim favorim maçoğlu
-mahir hüseyin ulaş, kurtuluşa kadar savaş
Belki önce Türkiye sonra dünyayı gezmek süper olabilir...
Benim şimdiki hedefim bu...
Bunun için ara ara para çıkartıyorum sistemden...CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YERLİLER şuna oynuyor bugün
FDOW illaki teper diyerekten
906000 üstünde kalıp 909 u aşırabilirlerse
https://i.hizliresim.com/mraet14.jpg
şu 920 bingi yakmanın peşindeler...
yanlız FDAX bırakmıyor
Benim oğlan pert. Bize araba bakan amcaoğlu pert. Yeğenlerim yatıyor. Bu hiç hayra alamet değil. Bunun önü alınmazsa çok zararla çıkarız. Çok sert tedbirler almak zorunda kalabiliriz
Aptalın ağ babası sensin çakma ekonomist :)
pozisyon yazan adam kapattığınıda yazacak düdüklendinmi buraya gelip ben KAPAT mıştım dersen hayali çizgi film kahramanı olursun:kahkah:sen bana üzülme benim asıl işim değil bu iş takılıyorum sen kendine üzül bu heyecanla yakında sıkıntı yaşarsın yavrucum dost işinede girmişin akıl küpüsün tanımadığın bir insana bunu demen burada yaptığın gibi şuradan şort buradan long deyip palavra hikayene dönmüş :)harbiden komedisin
dünkü uzlaşma 911500
spot30... 1500 puan aşağıda
vadeli... 5500
4000 puan var... yukarı dönerse piyasa fazladan bu 4000 i de alabilirler, haberiniz olsun, şortçuların aklında bulunsun
Bir Çocukluk arkadaşım var şimdilerde zeytin toptancısı/ İnşaatçı ,,Bursa bölgesine gelen sarı üzerine siyah reklam tabelalarını sıkça görür
Çook uzun yıllar önce kafayı taktı borsaya ,acayip sistemler kurdu ..maaşlı aracı kurum elemanı tuttu
Belkide zamanının ötesinde algoritmalar yarattı
4 sene sonra benim esas işlerimi engelliyor lanet olsun deyip bıraktı .
Borsayı bıraktıktan sonra işinde gelişim sağladı
Borsadan bir halt olmayacağı gibi hareketsizlik stres ilerde sağlık sorunları yaratacaktır kuvvetle muhtemel ..işin bu tarafını da gözardı etmemek lazım
İş hayatında Ununu eleyip eleğini asan cash sorununu çözmüş kendine macera,heyecan arayanların pahalı bir hobisi olmaktan öte değil benim açımdan
İstisnalar vardır burdan hayatını değiştirecek kadar yüklü kazanan
Bu arada palanın saati geldi
AKP Ankara Belediye Başkan adayı Turgut Altınok oldu.
Yorumları sildim...Kesinleşmemiş.KULİS BİLGİSİYMİŞ.:)
902600 e 1/3 lönk yazıldım... 903600 dende çekip alabilirim, bakacayuk
Alb, Almus, ata trive, piramit vb kurumlar ne yapar? Ne takasta dururlar, ne de kaydedger bir olaylari... Sadece tahta calkalayip duruyorlar. Vasıfları ne bunların yancı olmaları harici?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kadıköy de mi oturuyorsunuz macoglu na mi vereceksiniz?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu:
“Emekliler bu hayat pahalılığı, bu yüksek enflasyon karşısında açıkça açlığa ve yoksulluğa mahkum edilmiştir. Resmi enflasyonun bile altında emekli aylıklarına artış yapmak açıkça bir zulümdür.â€
https://ankahaber.net/haber/detay/ar...ulumdur_165857