cateste % 2,5 takıntısı var spekte..
3 gündür 2,5 2,5 2,5 ...
:drunk::drunk:
Printable View
cateste % 2,5 takıntısı var spekte..
3 gündür 2,5 2,5 2,5 ...
sp500 %1.60 artıda...ama bizim leş bıst100 ayak uyduramıyor...Gece bir de sp500 dönerse bizimkisi ne ola?
35 milyon hacimle bugünü kapattık...290 kontrat..
sonra hisseci tradeden bahsediyor...
TRADE böyle olur...
sen long dedin..ne oldu soruyor...bak...kaç kere LONG-SHORT olunmuş...:oleyo:
ha komisyondan sonra fazla kalmadı..dediğim gibi trade demek pide parası demektir...
bugün aracı kurum için çalıştım..:(
bir ara 60.000 kar vardı...gitti....viob böyle birşey...kala kala 11.000 kaldı.
kafa kazan gibi..iyi akşamlar.
https://i.hizliresim.com/747oe69.PNG
Bozkurt, 1 haftadır simit-çay cepten yiyor :he:
çorba devri hele kebap-künefe devri tarih oldu :he:
Günlük ne alsan giriyor, sorma :oleyo:
neyse hayaller seneye nevruz bayramına galdı..
ben gaçar..
https://i.hizliresim.com/ip9x4cs.jpg
mesaj 3236 dan devamla
FOMC öncesi 5 lik taraf doğal olarak sarı bölgede kapattı,...
Eşleşmede alanlar, HSBC bugün toplamda 2.1 mlyr mal aldı,
https://i.hizliresim.com/2hw5wx8.PNG
Arkadaşlar kıvırmayın net olun, tutar tutmaz o kısım önemli değil
Ben çok kazandıran grafike göre 13 deyiz diyorum
290 kontrat bir günde dönmüşüm..hala bana ogünkü bir işlemden bahsediyor..
KOÇUM 10 kere long-short açıyorum.
TRADERE hala longmusun diyorsun?
BENİ BAĞLAYAN SADECE ORTA VADELİ 8-12 TEMMUZ MUTABAKATIDIR..ORADA değişmez.
adios 3
Tam yerinden dönmüş Herif , yarın sıkı takip lazım
kapanışta şişe 16 puan artmış, petkim 4 puan düşmüş. bence güzel.
bist 30 güzel kapatmadı. maçı ortada bıraktı gitti. haftalık 11750 gibi kapatırsa rüzgar komple tersine döner. haftaya çok farklı şeyler konuşuruz. sene sonunu da çok farklı olur.
23.07.2024 ben aşağı dedikçe formasyonları koyunca bu totoş long diyordu.
şimdi bize rica etmişte neden analiz yapmamışım diye hesap soruyor.
sana ne analiz yapıcam her boku biliyorsun :)
hocam kaldıraçla 50'şer bin liralık şişe long, petkim şort var. bugün şişe çok güzel kapattı. petkimde o pozisyonun patlaması zaten bir mucizeyle falan olur.
aslında viop için şişe çok ideal bir kağıt. "45'e yaklaşırken al, 50 üstü sat. ama kesinlikle şort yapma, en tehlikelisi o" mantık bu kadar :he:
Du ben bunu sayfamda deneyim
Bozkurt 14 numara olmadı mı daha? En çok kazandıran grafiki yapan işi bilmiyor gibi.. devamlı 14 yapıyor
Yeni İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'ın yemin töreni için İran'a giden Hamas lideri İsmail Haniye'nin öldürüldüğü anlarla ilgili çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı. Suikast sırasında Haniye ile aynı binada bulunan Filistin İslami Cihad lideri Ziyad el-Nakhalah saldırıdan sapasağlam kurtuldu. Saldırıyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınan İsrail'in sosyal medya hamlesi ise kuşku topladı.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 14 ve 15 Ağustos'ta Türkiye'yi ziyaret edecek. Abbas'ın 15 Ağustos'ta TBMM'de konuşma yapacağı açıklanmıştı. Bu gelişme sonrasında TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Abbas'ın konuşması için Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırdı. BM de Haniye suikastı sonrasında acil toplanıyor.
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Guterres, tüm Orta Doğu'yu savaşa sokacak faaliyetlerden kaçınma çağrısında bulundu
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Guterres, Beyrut ve Tahran saldırılarının ardından taraflar ile uluslararası topluma tüm Orta Doğu'yu savaşa sokacak faaliyetlerden kaçınma çağrısında bulundu.
Muhbir
@ajans_muhbir
·
9s
Fatih Altaylı: “İsrail basınına göre Netanyahu hükümeti düşmek üzere.
Seçim olursa AK Parti yönetimi de düşmek üzere.
İkisi de birbirleriyle atışarak kendi ülkelerinde birbirleri üzerinden oy konsolide etmeye çalışıyorlar teorisi var.â€
CİMER e başvurum:
Gündemde Borsa İstanbul a işlem/kazanç vergisi gelmesi planlanmaktadır, kazanca vergi ödenecek de kaybedişlere nasıl bir yöntem uygulanacaktır? Kazancın vergisi olmalı belki ama küçük yatırımcıları korumak için kapanan tahtalarla ilgili nasıl bir çalışmanız bulunmaktadır? Mağdur bir METAL hisse senedi yatırımcısı olarak kapanan bu tahtadaki benim zararım için bir tedbiriniz ve çalışmanız var mıdır? İlginiz için Teşekkür Ederim.
CEVAP:
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yapmış olduğunuz 1/7/2024 tarihli ve xxx sayılı başvurunuz incelenmiştir.
TBMM de görüşülen Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinde (2/2290) borsa işlem vergisi ihdasına ilişkin düzenleme yer almamaktadır.
Bilgilerinize sunulur.
Kapanan tahtalarla ilgili bir bilgi yok, kale bile almamışlar! görmemezlikten gelmişler!
Boru Hatları İle Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), 1 Ağustos itibariyle geçerli olmak üzere konutlarda kullanılan doğalgaza yüzde 38 oranında zam yapıldığını duyurdu.
Fed faizi sabit tuttu.
eski bakan ve milletvekili olan adamın psikolojik sorunları olan oğlu meclise özel kalem müdürü olarak alınıyor ve kendisine silah alabilmesi için silah ruhsatı veriliyor
aldığı silahla gidip anneannesini öldürüyor
sizce bu olayda katil kim oluyor
caponlara ve kriptoculara fena girişmişler
Mustafa Destici'de kızını TBMM'ye sokmuştu. https://www.odatv.com/guncel/destici...unma-120053918
Bu maaşa bağlananlar yarın; Memur maaşları çok düşük", "bizden başka vergi veren yok" , "vergiler arttırılsın" diye başlarlar koroya.
Turgut Altınok'u da unutmayalım. İki kızına da ikişer fabrika açabilecekken kamuya soktu.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/t...ti-781210h.htm
Bu kul hakkı değil mi, bunlara satın alma gücü tranfer etmek talep enflasyonu yaratmıyor mu.
Buna sebep olanlar milyonlarca kişinin kul hakkına girmiyor mu?
Herkese Günaydınlar.
Malum dünyada faizlerden v enflasyondan dolayı bir yavaşlama var , Türkiye'ye bunun etkisi ister istemez oluyor. Hem dünyadan gelen baskı hem şu anki ekonomi politikasından kaynaklı daha çok hissediyoruz . şimşek 2026 yılına kadar resesyona girileceğini ekonomide soğuma olacağını söylüyor, olası bir ekonomik krizde borsa 2008deki gibi dibin dibini görür mü?