Bende aynı düşüncedeyim ancak Aralık mı olur mart mı zaman konusunda çekinserim. Ama bankaların çok ucuz kaldığını sokaktaki ayakbı boyacısı dahi biliyor. Cok kolay yedırırlermı onda ayrı konu
Printable View
Bi canlandı mı ne
Aynen. Bankalara alım geldi bugün.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Kızıldağ:biz küçük yatırımcılar için bu sayfalat ve sizlerin yorumlarını okumak,değerlendirmek hakikaten çok faydalı oluyor..Bu günkü hareket,hakikaten yabancı girişinin olduğu,ciddi bir ivmelenme mi? yoksa,yine geri gelme olasılığı yüksekmi? Yorumunuz için teşekkür ederim.
Hareketin zamanı manidar. Hafta sonu diz boyu risk, s400 devreye alınacak söylemleri eşliğinde son 3-4 saat içinde hacim ve hareket patlaması. Değersiz olduğu İçin değerlendi demek lazım. 5,20 üstü elbette güvenli bölge. İlk 4,80 sonrası hareket ile gelen yabancı çıkacak olsaydı tekrar o rakamlar görülürdü. Kademeli olarak bu rakamlar geride kalmalı.
Bir arkadaş kuşlu da paylaşmış.
2020 de yabancı, bütün bankalarda satıcı iken sadece bu farklıymış; takasta artış olan. Nedenini bilen varsa söylesin demiş de, nedenini de yine o alan yabancılar bilir. Bizimki olsa olsa tahmin olur. O da seçenekler belli zaten birkaç taneden biridir. Bekliyoruz bakalım.
Yatırım tavsiyesi değildir; şahsi düşüncelerimdir.
Orada karşılaştırmayı yanlış yapmış, birinci yanlış Halkbank kıyaslaması çünkü Halkbank neredeyse hiç yabancı kalmadı sebep ise ceza ve yanlış yönetim. İşc de aynı şekilde ve işc de el koyma yönünde risk almayanların satışı var. Kıyaslama sadece garan ile olmalı. Garan ile kıyaslama ise günlük grafik ile olmalı. Çünkü bir yabancı ilgisi varsa bu yıllardır olamaz. İlgiyi çözmek için daha yakın vadelere bakmak gerekir. Yinede bir ayrışma var. Detaylara girerse daha net görür. Röntgen çekmiş ama görmesi için ilaçlı renkli tomografiye ihtiyaç var. 😊😊
cuma günü gazcılardan bankalara döndü hava.
içişleri bakanı da 27 ekimde yabancı yatırımcılarla tele konfi yapacakmış.
bademler yabancı gelecek diye bu hafta bankları ayakta tutarlar
taki içişleri bakanı konuşmaya başlayıncaya kadar
Her bakan her şeye bakıyor. Sadece bakilmayan tek şey dolar. Hissenin aşırı düşmesi, diğer hisselerin uçup gitmesine karşın bankaların daha da düşmesi dışında bir hikayemiz yok maalesef. Masal çok da, hikaye lazım bize. Masalı yiyenler yiyor,biz tokuz :)
Haa belki de bilmediğimiz bir hikaye daha olabilir ;bilmiyoruz. Zamana bırakalım; olmazsa tekrar bırakırız.
Biz bu bankayı aylardır yazmadık, günler oldu yazalı. Tabiki endeks kritik yerde ve bu lehimize olan bir durum, short algısı ha burdan ha oradan dönecek diye beklerken 1240 olması güzel olur.
Aylardır, hatta yıllardır bekleniyor bankaların yükseliş trendine girmesi...
O trendin başlangıcımıdır, yoksa yine gömme operasyonumudur göreceğiz...
Benim fikrim trend başlangıcı için bir sebep yok, Gömmek içinde altta kademe yok, nereye gömecen dolara bakarsan zaten dipte...
Bence büyük başlangıc, çünkü artık dibi kalmadı. halk vekıf ve iş iştirak edemeyebilir ama ak garan yapı edecektir. Sebebi çok basit, bitmeyen short algısı ve her şeyle değişmesi gereken ve sürekli değersizleşen TL. İnsanlar TL den kacıyor, kimi dolara kimi arabaya kimi ev alarak kacıyor.
İnsanlar kaşım gözüm diyene kadar akbank 6,15 yakar. oradan alırlar kar satışı gelir, oradan alırlar akbank yine gider. bu işler böyle.
Ak yatirim 2 mil ile en iyi aliciydı, satmış !! içerdeki hain en buyuk bela
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burada pek yazmıyorum, 15 gün önce yazdık. Öncelik bataktan kurtulmak, yapı garan ak beraber kurtulmalı, kismen teknik işliyor, ilk flama çalıştı. daha sonra bence kasım sonu gibi akbank ayrışmalı. zaten ayrışmazsa bankacılık uçuz olduğu için yinede prim üretir, ama beklenti daha kaliteli rakamlar. telafuz edilen rakam bence 1 yıl gibi bir zamanda olmamalı. 3 ay belki yada o süreye yakın. endeks ve Trump izin verirse.
Bana öyle geliyor ki epey risk olmasına karşın yine de çarpa çarpa da olsa zig zagla da olsa yoluna devam edecektir. Xbank ve akbnk. Dolar altın emlak faiz ve de endeksten epey alacağı var.
Sadece tahmin.
sayın sahna twetterdan baktığım takas bi,lgileri ile senin paylaşımın tutmuyor.twetterda Borsacı paylaşmış 11milyon 200 bin lot A1 satışta görünüyor ama sende görünmüyor hangisi doğru acaba?
özür dilerim garanla akbankı karıştırmışım.çelişki yok.
https://pbs.twimg.com/media/Eks319uW...pg&name=medium
garanti tt olmuş.
babanın biri a1 n açığını mı buldu acep.
gerçi tera-a1 iki kılıksız kurum.
benden lot istemesinler,vermem
TSKB halen var da keşke ağırlık onda olsa imiş :). Halkbank tam fiyasko şimdilik. Seçimden önce de adam olacak gibi değil. Akbank maliyetlerime yakına geldi. TSKB 45 gündür tutmanın meyvesini verdi gibi desemde bunun tamamiyle şans olduğunu kabul etmem gerek. Darısı ağır top Akbank'ın başına :)
ahbe aklımı kaybedecem yükseliş başlamadan tskb ye geçmeye karar vermiştim bir kuruş yukardan alım emri verseydim şimdi çok mutlu bir yatırımcı olacaktım kısmet olmadı. yine ayazda kalmaya devam.akbank tskb veya işc nin pisliği bile olamaz sanırım.yanlış yere demir attık. herşey kısmet işte salaklık bende gittik bir bayanın yönettiği kör bir bankaya giriş yaptık.
5.50 yi geçseydik en azından...Yarın MB nin inadı tutar terse getirirse yarın kaybedeceğimizi kazansaydık bari
Sanki yeniden 5.10 lar görülecek gibi yazanların dayanağı nedir
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
.................................................. .................................................. .......
......................................
İleri demokrasi
Bağımsız MB
Iyi ekonomi yönetimi.
Yabancının yatırım yapması için her şart mevcut. ( Dolara tabi)
Ne bekliyorduysak.
Yabancı doları ne için alıyor ben onunda anlamıyorum, yurtdışında alacak yer yokmu, sadece bizdemi satılıyor dolar ? aldığı 1 dolar sattıgında yine 1 dolar, Tl karşısında kazanmasının adamlara faydası yok, tl ile işleri yok...
Doları alıp zıplatan yerli yatırımcı...Akbank satıp dolar alıyorsa ve ülkesine dönüyorsa zaten külliyen zararda, 5.20 ye akbank satıp 7.90 a dolar alan yabancıysa zerre akıl yok demektir
Yerlinin alımı zaten durumun daha da vahim olduğunu gösteriyor. Kendi parasının değerini koruyamayacagindan emin olduklarını gösterir.
Yabancı olsan mesela; Doları yılbaşında aldın. O yükseldikçe hisseler düştü. 4 kusurlardan banka aldın. Daha çok hemde. 6 -12 ay sonra hisse oldu 8 lira.Dolar da ilelebet yükselecek değil.Zaten hisseler iyi yükselince genelde dolarda stabilite veya düşme beklenir.Hisseyi 8 den bozar dolarını da makul fiyattan alır gider.Katlamalı kazanç.
Değişik versiyonları vardır bunun benimki bir örnek. Dolar satar gayrimenkul alır.
Önemli olan Dolar/Tl ye yatırım yapınca kazanması adamın. Gerisini her şekilde değerlendirir.
Osmanlı yatırımdan akbank aldım.. 5..33 stop koydum gerçekleşmemiş.. Aradığımda alıcı yokmuş dediler.. Bende 5.33 gördü 5.34 oldu 5.35 oldu dedim.alıcı olmasa o fiyatlara gelmezdi dedim bende... Emir sırası kaçıncı sırada acaba dediler.. Vs.. Vs.. Bankadan iyi zarar ettim.. Stop emrini görmedi diye..
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başına böyle bir durum gelen oldumu
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.