Bu alemde herkes bilir ki vicente goygoy yapmaz
Se sa kullanmaz masaya çıkarır ve vurur
Akp li ahmakonun parasını alır
Günlük kar rekorum bereket versin
Printable View
bozkurt dayu
iyi bir twitter hüstadı, iyi bir tenknük analist olmak istiyorsan
heryerde bir çizgin olacak
https://i.hizliresim.com/o0h0o46.jpg
fiyat oraya geldiğinde, ''buraya ikili dibe geldi...'' deyebilmelisin :drunk: :kahkah:
Ayılar bugün dağdan koşar adım inecektir dert etmeyin :he:
6 aya kalmaz yabancı oranı %10 lara gelecek..
şirket patronlarına tecavüz ettirilen yerli zaten kayıp..
19.03.2025 09:55:36
Kaynak: MATRIKS
BİST: Saat 09:55:19 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir.
KAP : Saat 09:55:19 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
Sabah imaro haberini duymadım. Ekranı açtım, grafik oynamıyor. Saate baktım 9 38. Meğer bar ekrandan çıkmış:kahkah:
Terste kalan arkadaşlara geçmiş olsun..Zararlarını kısa sürede çıkarırlar umarım..2 gün önce katırlarımla Amerika piyasalarına geçtim..Burda pozisyonum yok..Trump bunlardan akıllı kanımca..size kolay gelsin..
cumburlop fena düştük yaw
8500 ler bu sefer kırılacak heral..çünküm Türkiyenin yarıdan çoğunun oylarına alan adamı gözaltına alıyorsun..
milletin tek kurtuluşumuz dediği adamı göz altına alıyorsun..
valla kolay lokma değil..
Milletin umudunu gözaltına almak göz karartmaktır
az abarttılar
yada bu daha başlangıç mı:)
https://pbs.twimg.com/media/DiIuTSSWsAA-9Hx.jpg
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Bugünü İPTAL et.. Borsa
Ekrem başkan düze çıkana kadar borsa düze çıkmaz daha..
kalan %20 lerdeki yabancıların da tek umuduydu..
ben diyim 6 ay siz deyin 3 yıl yabancı sıfırlanır..
Aç marjları asagi %20 düşelim bugün
Yol ver gidelim bogalari keselim
tekrar açacaklar mı saati bellimi
merkez bankası elindeki dolarları satmayı hızlandırdı..
al sana 2008
SPOT da BofA en iyi alıcı görünüyor, açıklarını da kapatıyor olabilir,
https://i.hizliresim.com/r37op2o.PNG
Saat 09:55:19 itibarıyla endekse bağlı devre kesici tetiklenmiş ve Pay Piyasasındaki tüm işlem sıralarında, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasındaki (VİOP) Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası (BAP) Pay Senedi Repo Pazarında işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
Pay Piyasasında sürekli işlem yöntemi uygulanan paylar, gayrimenkul yatırım fonları, girişim sermayesi yatırım fonları, gayrimenkul sertifikaları ve emtia sertifikalarında saat 10:20:00'de tek fiyat emir toplama, 10:25:00 (*)'de eşleştirme yapılacak ve 10:30:00'dan itibaren işlemlere kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edilecektir.
VİOP'taki Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmeler ile BAP Pay Repo Pazarı'nda işlemler saat 10:30'da yeniden başlayacaktır.
3 ay borsayı kapatsınlar.
Pay Piyasasında sürekli işlem yöntemi uygulanan paylar, gayrimenkul yatırım fonları, girişim sermayesi yatırım fonları, gayrimenkul sertifikaları ve emtia sertifikalarında saat 10:20:00'de tek fiyat emir toplama, 10:25:00 (*)'de eşleştirme yapılacak ve 10:30:00'dan itibaren işlemlere kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edilecektir. Pay Piyasasında tek fiyat işlem yöntemi uygulanan paylarda saat 10:20:00'de tek fiyat emir toplama yapılacak ve 10:30:00'dan itibaren seans kaldığı yerden devam edecektir. Varant, sertifika, BYF ve yeni pay alma hakkı kuponu sıralarında işlemler 10:30:00'dan itibaren kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edecektir.
Artı da olan hisse sayısı: 5
Dolar bugün %50 artmaz umarım :he:
tüm PPF çiler telef olur :ok:
kapalıçarşı dolar 37 yakıyor.
graltın 3666
Taban tabancılar borsayı kapatalımcılar 3 sene kendine gelemez bu piyasacılar. Tamda istedikleri kıvama sokuldu insanlar. Çok ilginç her seferinde müthiş bir algı oluşturmasını çok iyi biliyorlar. Daha 2 güne kadar tüh be kaçırdık borsayı bir düzeltme olsa da alsak 3-5 bişi diyenler bir daha borsadan tek lot almam demeye başlamış 12 saat içinde.
Kişisel beklentim . Biraz panik oluşmasına izin verirler sonra TVF - MB eşliğinde müdahele gelir.
hala anlamayanlar var..Türkiyenin %50 den fazlasının desteklediği, tek kurtuluş olarak görülen adamı içeri atıyorsun..
bu çoğu şeyleri yıkmaktır..
Ekrem başkan düzlüğe çıkana kadar bu çalkantı devam eder..
bu adam Cem Uzan değil..kolay lokma değil..
https://pbs.twimg.com/media/EXvbUyRWsAEt4qX.jpg
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Pazar gecesi gelen tehlikenin ip uçları mevcuttu katırcı bedri bile tehlikeyi sezip tüydü :)
10.400 e kadar borsa düşerse LONG devam demiş dün üstadlar..
İyi de adam 10.060 açtı.. üstünden atladı..Ne yapacağız?:)
Neyse ki,
VARLIK FONUMUZ var...
Birazdan bankalara ve THY'ye gelir...diye avunuyoruz..
4 yılda 75 kat çıkan kaatlara yatırım yapan yoktu..
ne yapalım ..ne yapalım da tutmayan operasyondan geri dönelim dendi..
bize neden lazımdı..
aha geldi neden..
abd de borsasından ayrışma olmaz..geç olur ama ayrışma olmaz..