21 günlük HO ve destekten dönüş yaptı. 1,68 de düşeni kırarsa hızlanabilir.
Yeniden 1,76 seviyesi hızlı geçilirse 2 'ye doğru hareket gerçekleşebilir.
Tam ümitlerin kırılmak üzere olduğu yerden tepki geldi gibi görünüyor.
Printable View
21 günlük HO ve destekten dönüş yaptı. 1,68 de düşeni kırarsa hızlanabilir.
Yeniden 1,76 seviyesi hızlı geçilirse 2 'ye doğru hareket gerçekleşebilir.
Tam ümitlerin kırılmak üzere olduğu yerden tepki geldi gibi görünüyor.
Sanirim burada yol uzun,mal degerli,herkes ucuzdan alma telâşında,
1,80 üstü yakin gibi,
Sonrası hızlanır,
Bu fiyatlar zaten garip,
Ytd
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında uzun vade tutulacak bir hisse senedi.
Her çeyrek döviz borcundan dolayı korkulmuş ancak bu korkuları hep boşa çıkarmayı bilmişti.
Tam meyve olgunlaştı derken bu sefer de dolar %40 yükseldi. Eski endişeler depreşti.
Hay bin kunduz...
Hissenin çoğu bir iş yatırımda ve işlem yapmıyor. Birisi çıkıp biraz işlem yapmaya kalktığında hızlı çıkış yapıyor. Şirket iyi durumda bilanço bunu gösteriyor. Borçlarını güzel çeviriyor. Piyasa biraz hareketlenirse hakettiği fiyata çıkar.
Bu hisse kisa vadede tamamen dovize endeksli hareket ediyor..bu sene basindan beri doviz hep yukarda ama bilancolar hep olumlu surpriz yapmis..aslinda sirket iyi yonetiliyor..tek sorun doviz borclari ve halka acik olmayan istirakler..seffafligi zedeliyor o yuzden kar tahmini yapmak zor..doviz borclarini azaltsa gercek degerine daha kolay ulasir..4-6 p/evarasi trade ederken 8-10 p/e ye terfi edebilir..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Kim satıyor acaba
Sirasiyla teb,seker,is en buyuk saticilar
Teb bosaltmis resmen..110 k lot
.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...86bb5cc109.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c2f22fbe85.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b75dfec3cd.jpg
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle kağıt düşman başına.
Artık bir cacık olmayacağına iyice kanaat getirdim.
tebi anlamak gerçekten zor, her seferinde zararına mal vermekten tahtayı aşağı çekmekten başka ne yapar acaba. Hepsini satsada tahta rahatlasa.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Manasız bir şekilde hareket ettirilmesi kimin işine yarayabilir?
Küçük düşünen yamyamların işine yarayabilir. Hissede hikaye olmadığı İçin piyasa saldırmıyor. Yamyamlarda bunu kullanıyor. Hepsi birbirinden korkuyor. Biri basınca diğeri de hemen basmaya çalışıyor. Sadece temel analiz yapıp bekleyenler genelde bilanço dönemlerinde iş yaptıklarından diğer zamanlar ortalık yamyamlara kalıyor. Maalesef durum bu. Büyük bir yatırımcı gelene kadar bekleyeceğiz. Gelmesi temennisiyle. Beklemeye devam. Bazı paketler bozulmaya başladı belki oyuncular insafa gelir.
Ucuzdur vardır illeti, pahalıdır vardır hikmeti. Anlayamadık ayrı mesele. Bu kağıt, yatırımcısı için tam bir ömür torpüsü. Bu saatten sonra gitse de fikrim değişmeyecek.
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın şirketle görüşsün herkes. Çeyreğin bitmesine 1 hafta kala satışlar çoğaldı. İçeriden Bilgi alan mı oldu. Bilgi almaya çalışalım. Biz gariban yatırımcıyız bakalım neler öğreneceğiz
Tüm göstergeler iyice bozuldu. Üstelik bist toparlanırken
Dünkü gün sonu takası paylaşabilirmisiniz.
İyi çalışmalar,
.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d635c2c26f.jpg
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben şirketle konuştum. İşlerde problem yok. Bilançoda güzel gelir diyor. Merak edenlere duyurulur
Seker yatirim fon alisini golgelemeye calisiyor olay o
Amannnn... Hep ayni terane. Kabak tadı verdi artik. Alsınlar o çok bilici yatırımlarını çalsınlar başlarına...
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kurrlarla mumkun degil kar gelmez 3 ceyrek icin,18 milyon sadece bu ceyrekte kur zarari var,
Kur artisini fiyatlara yansitabiliyor o yuzden bu yukselen kur donemlerinde her seferinde beklentiden iyi bilanco acikliyor..bu sefer de oyle olacak yuksek ihtimal zaten sirket de bunu konfirme ediyor..seker yatirim da bir zibidi var aklinca tahtaya baski kuruyor ama fake bunlar..gunes balcikla sivanmaz..bu sirket sanildigi kadar kur farkindan olumsuz etkilenmiyor..bilancoda goreceksiniz..ytdegildir
Guzel arkadaşlar,sirket tamami doviz olarak satsa 20 milyon ciro olsa
Geriye 26 milyon acik kalır,
Euro %32 gitmiş bu seferki acik büyük
Haa 60 milyon ciro yapsa o zaman belki az yara alir,kaldiki girdilerde doviz üzerinden
Bu ceyrekten bisey bekleyen yanilir,
Anca yil sonuna,
15 milyon kur zarari 3 yda kapatiuor olsa,kur gitmedigi zaman donemsel o kadar kar aciklardi,
Haa beklersin 2 yil bisey diyemem,
Son çeyrekte kur yatay olursa yil sonu biseyler olur,
Seker veriyorsa bir bildigi vardir,
Bu kagida sadece o yon verebilir,
Asagi gelmesini istiyorsa getirir,
Patron bile seyreder
Interpolasyon ile bakarsak 2.ceyrekte 12 mio kur farki zarari yazarken bu ceyrekte yaklasik 24 mio kur farki zarari yazacak..ote yandan esas faaliyet kari 25 mio civari gelebilir kur artisini satis fiyatlarina yansittigini ve talepte gerileme olmadigini baz alirsak..otel gelirlerinin 3.ceyrekte mevsimsel olarak zirve yaptigini dusunursek nette ana ortaklik paylarinda cuzzi de olsa kar edebilecigini dusunuyorum..kur son ceyrekte yatay kalirsa yili ana ortak 15 mio net karla kapayabilir ki ..bu da 8 p/e ortalama forward p/e den yaklasik 3 hisse fiyatina ulastirir ..1.5 hisse fiyati %50 ucuz demek..bence bu fiyatlari kesinlikle hak etmiyor stabilize olmus borsayi baz alirsak..bu ceyrekte ihracat orani yuksek kurla artmis da olabilir..ben olumlu surpriz bekliyorum..suriye piyasasi da ciddi upside yaratiyor orta-uzun vadede..ytdegildir
Bir kisim dogruluk beklenti dogrultusunda olabilir,
Otel deniz kenarinda degil adanada,yazin 45 derece de kimse adanaya gitmez,bir nevi iş oteli sehir içi,sirket ler icin,ayrica otelin para kazandigida yok,300/400 bin,o kadar.
Herkesin kendi yorumu,kim tutturur bakalim,
Piyasada ciddi daralma var,
Piyasada ciddi daralma var,
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
"Bam teli" burası. Hepimiz yok USD ile satıyor, yok EUR ile endeksli falan diyoruz ama durum apaçık ortada.
Doların ani fırlaması piyasada işleri bıçak gibi kesti.
Bilançolar bu çeyrek yerlere serilecek gibi duruyor.
Daha önceki onca güzel bilançoyu hiç etmeyi bilen Blcyt bu sefer damdan düşmüşe dönerse hiç şaşırmam.
Nice borç batağındaki şirketler bile böyle rezalet yaşamadı.
Kotu beklenti var gosterip teknigi bozdular..panik yok
Çok şey söylemek istiyorum, boğazımda düğümleniyor, susuyorum.
Verdiğim bunca emeğe yazıklar olsun diyorum.
10 liralık kağıt 1 liralarda sürünüyor ya en çok ona yanıyorum.
Bu kağıt ucuz, vasat bir kağıt ve öyle de olmaya devam edecek gibi görünüyor.
Şu an fibo desteğinin altında ve Macd 1,65 civarı aşağı kesmişti. Dönüş için 1,40'ları test edebilir görünüyor.
Kısa vade 5 günlük HO 20 günlüğü de aşağı kesti.
Şu an için ben adam olmam diyor yani. Orta-uzun vadeyi ise bir Allah biliyor.
bu hisseye bu kadar ilgisizliğin bir anlamı olmalı.nice kağıtlar peşine koşuyor yatırımcı.yönetim işin içinde değilse niye bu kadar değersiz bir şirket.
bunun kime faydası var.
birileri kontrol etme peşinde mi acaba.
genelde çok ortaklı şirketlerde böyle şeyler yaşanıyor. hisselerini mi almak istiyorlar birbirlerinin. çok şirket var bu durumda.
en son gentaşta oluyordu bu. her gittiğinde birileri satıp taş koyuyordu. sonra büyük patron öldü, kartlar yeniden karıldı, işler değişti.
demekki şirketlerin üzerinden bazı patronlar ellerini çekmiyor.
Cok ortakli yapi dinamizmi ve sirketin gercek degerine ulasmasini zorlastiriyor..aslinda ortaklar isinin ehli fakat bircok halka acik sirkette oldugu gibi yatirimci iliskileri zayif..kendilerini anlatma ihtiyaci hissetmiyorlar..halka acildik paralari topladik isimiz bitti gozuyle bakiliyor..biteks iplik halka acik degil mesela..butun operasyon biteks uzerinden donuyor..bu da seffafligi zedeliyor..aslinda adamlar kotu niyetli degil biteksi halka acmak istiyorlar ama konjonktur musait degil..iskonto herseye ragmen cok yuksek ..ytdegildir
Uzun lafin kisasi,bilanco kotu gelecek,verip alttan almak her zaman guzeldir,
1,30 lari gorurse,%20 yapar az mi super