Cmbtn , Cment in gazıyla gidiyor. Yoksa bu hissede bir b.k yok. Cment 7 lerden 20 lere çıktı. Cmbtn ise hala 30 larda. Yakında her iki hisse 30 larda buluşur gibime geliyor. Kesinlikle Yatırım tavsiyesi Değildir.
Printable View
Bu adamlar cmenti çmbtn daki malları boşaltmak içşnmi kullanıyor acaba.. Malum cmentin sadece %1 dolaşımda çık küçük bşr alımla bile istedikleri hareketi yaptırabilirler. Sanırım fareler g. Kurul sonucunu önceden almışlar. Yoksa bu hareket hayra alamet değil. Bakalım ne olacak..
KAP: CMENT [ ] ÇİMENTAŞ İZMİR ÇİMENTO FABRİKASI T.A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/755342
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2019-04-11
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 09/11/2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Sermaye Piyasası Kurulu'nun
("SPK") 2 Eylül 2014 tarih ve 286-8709 sayılı karar ve kararda yer alan "Örtülü
Kazanç Aktarımı" iddiası ile ilgili olarak SPK aleyhine 30.12.2014 tarihinde
Ankara 7. İdare Mahkemesi'nin 2014/2266 E. sayılı dosyası ile açılmış olan dava
Ankara 7. İdare Mahkemesince 2018/1858 K. karar numarası ile karara
bağlanmıştır.
Buna göre SPK'nın 02.09.2014
tarih ve 286-8709 sayılı kararının kısmen iptaline karar verilmiştir. Anılan
mahkeme kararının ilgili bölümünden aynen alıntı ile;
"... dava konusu işlemin ilgililer hakkında Savcılığa suç duyurusunda
bulunulmasına ilişkin kısmının incelenmeksizin reddine; işlemin satış
tarihi olan 20.03.2009 tarihi itibariyle davacı şirketçe katlanılan toplam
101.811.908,00-TL finansman giderinin, en geç 3 ay içerisinde, şirkete iade
edilmesi için gerekli tedbirlerin alınması hususunda davacı şirketin
uyarılmasına ilişkin kısmın iptaline; davanın; "davacı şirketin
incelemeye konu iştirak payı satışı nedeniyle (varsa) zarara uğrayan
yatırımcıların, genel hukuk hükümleri çerçevesinde, yasal koşulların oluşması
halinde, mevzuata aykırılık teşkil eden bahse konu işlemde sorumluluğu bulunan
şirket yöneticileri aleyhine dava açabilecekleri hususunun Kurul'un Haftalık
Bülteni ile kamuya duyurulmasına ve söz konusu hususta şirketinizin
ortaklarının bilgilendirilmesini teminen konunun yapılacak olan ilk genel kurul
toplantısının gündemine alınmasının davacı şirketten istenilmesine" ilişkin
kısmının iptali istemi yönünden ise reddine" karar verilmiştir..."
Yukarıdaki karardan da
anlaşılacağı üzere; SPK'nın şirketçe katlanıldığı iddia olunan toplam
101.811.908,00-TL finansman giderinin, en geç 3 ay içerisinde, şirkete iade
edilmesi için gerekli tedbirlerin alınması konusundaki kararı iptal edilmiş, bunun
yanısıra savcılığa suç duyurusunda bulunulmasına ilişkin kısmın iptali talebi,
idari karar bu yönü ile icrai nitelik taşımadığından incelenmeksizin
reddedilmiş; (varsa) zarar gören yatırımcıların şirket yöneticileri hakkında
dava açabilecekleri hususunun Kurul'un Haftalık Bülteni ile kamuya duyurulması
ve söz konusu hususta şirketin ortakları bilgilendirme amaçlı olarak Genel
Kurul toplantısı gündemine alması işleminin iptali talebi reddedilmiştir.
Bu kapsamda, anılan kararın
Şirket aleyhine olan yönlerine karşı istinaf/temyiz hakları da dahil olmak
üzere tüm yasal yollara başvurulacağını bilgilerinize sunarız.
Konuyla ilgili süreçte oluşacak
gelişmeler ayrıca kamuoyuyla paylaşılacaktır.
Bence de öyle dostum. Amaç ellerindeki Cmbtn hisselerini ky ya kalaylamak gibime geliyor. Sanırım 17 nisanda bir şey çıkmayacak gibime geliyor. Aksi halde Cmbtn da, Cment gibi tavana kilitlerdi. Allah bu pez.gemilerin belasını versin. Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Allah büyük spek senin çocuğun yok mu beddua alıyosun ytd
Millete mali 32.50 de verdi .Akşam adam onlardan 29.60 dan geri aldı .Bir zamanlar Netaş 148 den almıştım.Aksama 128 kadar vermişti.Akşam saat 23.00 da bedelsiz haberi vermişti.Bu hissede çok enteresan şeyler dönüyor belli yakında dikkat çeker
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne iş KY yi düşünme aşkı nerden çıktı böyle .. Şurda iki zevkimiz vardı .. Sakin sakin huzurla bekliyoruz..onunda içine etmeyin sakin olun
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu takasta son durum nedir
Sadece Finans a toplanmış olan KY yi kalaylamışlar. Diğer kurumda ki KY ye ellememişler.
Bu takas bugünün değil arkadaşım 23 Mart bugün ki takas bir zahmet
Tarihe bakmadım ...haftalık aylık güzel diye biliyorum cefaks hocamıda çok rahatsız etmek istemiyorum.Allah razı olsun emeği çok bizlerde
Cment e gelen haberin bu hissenin bugünkü düşüşüyle ilgisi var mı? Bu haber düştükten sonra hisseye bastılar.cmente olumlu gelen haber çmbetona neden olumsuz yansıdı? Bir sürü soru.. Ve çelişki.. Neyse Genel kurula ne kaldıkii.
Cmbtn da ne den bu kadar ısrar ediyorlar..bu kadar neden kıvırıyorlar. Yoksa kötü birşey mi düşünüyorlar Arsa paralarını sermaye ye mi katacaklar .ytd.ytd.ytd
Açıkçıları güzel çarptı bugün SPEK efendi.
YTD.
Vâkıf cmentte almış 39 bin cmbtn gömmüş 39 bin anlamadığım acikcilara neden gömülür benim bildiğim acikci yakalar yukarı çeker acikci kapatmaya çalışır ama burda hisseyi düşürdü neden acikci avlasın aksine kapattı acikcilar açıklarını yarin ak kara belli olacak ytd
Takası paylasirmisiniz
Alan İlk 5 in altın daki aracı kurumları görmeli.... satan tarafta KY cik kalmamış sadece 117 lot mu...sadece 4 aracı kurum da mal varmış kactan aldılarsa
.
Yarını sabırsızlıkla bekliyorum cment 16 dan verdim hisse bendeyken brute aldılar .Normalde çoktan verirlerdi ama haberi sağlam geldi.Yarin cment cimbotona dönüşüm yapar izleyeceğim ve yarın az miktarda alım yapacağım.Aksiyon ve ekşın kalbi olan ilacını alsın yarın.
Cmbton dan çıkan lotlar göstermelik cment tavanindaydi.spek yarın gelir elbet yarın ola hayrola
Dostum sence yarın Cmbtn taban mi olur yoksa tavan mi olur. Sence Cmbtn da bedelli/bedelsiz bir sermaye artışı kararı 17 Nisandaki Genel Kurulda olur mu. Eğer olmazsa, Cmbtn hissesinin akıbeti ne olur. Eğer olursa Cmbtn nereye kadar yükselebilir. Sence elinde az da olsa Cmbtn hissesi olan küçük yatırımcı yarın ne yapmalı. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için tesekkur ederim dostum. Y.T.DEĞİLDİR.
Böyle sığ tahtalarda pislik diz boyu.. Genel kurula bakalım kaçtan gireceğiz
Alan taraf ayarlanıyor da satan tarafı ayarlamak zor oluyor
O soruya cevap vermek benim ne haddime taban neden olsun.Zaten adam 31.50 den satmış küçüklerde arkasına vermiş ne oluyor diye.Yarin olsun bakalım
Bu gece geçmek bilmez.
Çok kritik yerde kapattı.
Ya tamam ya devam.
Kötü bir haber aldılarsa yarın basarlar.
YTD.
İlk 5 altındaki alan KY Ler
Şeker 4163
Ak 3797
Garanti 3132
Deniz 1756
Oyak 1436
Gedik 1240
A1capital 1058
Osman 1022
Teb 946
Alnus 850
Almış
İşin ilginç yanı dün tahtayı basmaya calışan vakıf ve finans 3 aylık da azimle 72 000 lot toplayan sadece iki si diğer kurumlara mal kaptırmamış ...
Benim bu hissedeki tahminim, bu gün 29,50 ila 30,00 bandı arasında kalmasıdır. Bu saatten sonra satan sattı, alan da aldı. Bu arada ben de 30,50 ortalama ile bir miktar aldım. Allah izin verirse bu gün de beklentiler doğrultusunda bir miktar daha alacağım. 17 Nisanda eğer bir şey çıkacak olsaydı, dünkü son 45 dakikadaki sert düşüş olmazdı. 45 dakika içinde kağıt 33 seviyesinden 29;50 seviyesine düştü. Benim bu hisseyi alma sebebim; belki 17 Nisan beklentisi ile bir tavan yapar da bizde biraz para kazanırız diye. Ayrıca bazı arkadaşlara, genel kurula katılacağıma ve bu kağıdı az miktarda olsa alacağıma söz verdim. Bu kağıttan başka bir beklentim ne yazık ki yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkese hayırlı ve bol kazançlar dilerim. Kesinlikle bir Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bugün kü yeni güncellemeye göre 3 aylık Alan kurumlar
Finans 48.644
Vakıf 42.624
Meksa 4.722
Alan 3.030
Citi 1.781
Dün basanlar vakıf ve finans... 3 ay çorba parası için mücadele etmişler...bende ki 2 gün gecikmeli Ytd..ytd...ytd
Kagit o kadar sig ki...
Kafasi atip basan biri cikinca taban oluyor.
YTD.
29 dan geldim bakalım hayırlı olsun ne olacak
Bu hisseyi böyle zamanlarda toplayacaksın zamanı gelince vereceksin kar eden şirket
böyle zamanda hisse toplanır demek kolayda . çimbeton yıllarca yatırımcıyı perişan etti ...burda farklı bir tehlike var .çimentasın gitmesi pek hoş degil.bunlar borsada yasandı .inşallah önümüzdeki hafta çarşamba günü .her kesin bekledigi bedelsiz haberi gelir .gelmesede üzülmem.ama.çimentasla birleşme haberi gelirse.çimbeton yatırımcısı basta bende olmak üzere biteriz.her kes farklı .şeyler yazıyor kim kime ..hizmet ediyor bilmiyoruz.sonuç bir çimentas bir çimbeton ederse.yıllarca biz bu fiatlara gelsin diye bekleriz.bu kötü haber birleşme haberi çogu için güzel ola bilir..dört çimentas bir çimbeton ediyordu şimdi bir buçuk çimentas bir çimbeton ediyor.hakkımızda hayırlısı.bu mubarek cuma günü.inşallah olumlu haber yansır selam ve saygıyla