200-600 milyon hacimli borsada hissem olsa ne yapar eder firmayı adam ederim ucuz işlerin oyunların adamı olup adımı serefimi 2 paralık ettirmem
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
200-600 milyon hacimli borsada hissem olsa ne yapar eder firmayı adam ederim ucuz işlerin oyunların adamı olup adımı serefimi 2 paralık ettirmem
az daha böyle devam eder sonra KAYYUM atanır firmaya rahatlar ondan sonra zaten OHAL devam ediyor bir kararnameye bakar FETÖ den ne farki var bunların atasinlar bunada koza,kozal gibi bir Kayyum
Galip e bu kadar ceza geldi mi ben görmedim
Kayyum atanmassa ky kendi adaletini kendisi inshallah sağlamaz
Burada bazi arkadaslar kendi kendilerine ümitlenp tavan serisi baslar ya hisee taban taban geri geliyor bütun olumszlar bu hissede ve adamlar dunya kadar mal satmslar neden tekrar alim yspsnlar elbet 1 veya 2 is gun icinde taban olayi bitecek artk %20 degilde %3 %5 geri gelecek ve fiyat 2.50 lerde olmus olacak neden tekrar alim yapsnlar kendi kendnze senaryo uretyosunuz ati alan üskudari gecmis size sattklari onca lotu daha dip fyatlardan uzun vadede toplayacaklar ve hise 2.20 de olacak 1.50 de ama aylarca sinirlernizi bozacaklar artk operasyon bitti brakn hayal kurmayi 1 liralk hisseyi 7 liradan aldnz kimse silah zoruyla alin demedi SPK da arkanzda yok bosuna hayal kurmayn bu hissenn olayi bitti artk baska hiseelere gececekler baska hisselerde ayni oyunlari oynayacaklar he elbette bir gun yine cksa gececek ama dip yapp uzun süre toplamadan en az 1,5 sene asla olumlu birsey beklemeyn yarn %5 arti yaptgnda umitlenmeyn yine mal yedirip daha dip fiyatlara indrcekler 14 senelk borsaci olarak gercekleri soylyorm
şu anda SPK internet üzerinden işlem yasağını kaldırsın aynen tavan olur . borsada zibille firma bu şelale yi yaptı ama kimse 6 ay ceza yemedi.. üstüne borsagundem saçma bir haberle bokunda boncuk bulmuş gibi haber yaptı ..adamlar şeytan bile olsa yapılan haksızlık malesef biz ky yi vurdu başka bir diyeceğim yok..en yakın zamanda TLIMAN hissesi 23 den 14 e indi hiç bir yasak gelmedi niye?
6 ay ceza yiyen başka firma varmı BIST 100 de olup?
SPK ninda CEMAS i da Allah bildiği gibi yapsın olan bize oldu
şimdi internet üzerinden işlem yasağı kalkmadan bu kağıdın gitme ihtimali yok ve bunu SPK biliyor ise SPK başkanı ve ilgililere tebligat yapılmalıdır yani verilen ceza tamamen ky yani hiç alakası olmayan kişilere olmuştur 6 ay hapis cezası aldık suçumuz yatırım yapmaya çalışmak
arkadaşlar ben sorduğum örnek sorularla SPK nin ne kadar ağır ve sadece ky ye zarar veren karar aldığını anlatmaya çalıştım derdim bu
ilk şelalede 5,61 den yarısını verip bekledim hareket yine döner diye.Sonrası malum.
6,6 maliyetle 3500 lotum var. 2,6 dan verilir desek 14 bin zarar.
Bu benimkisi, kimi söyler kimi söylemez.
O yüzden burası biraz da deşarj yeri.
Kimi patrona saydırır, kimi spk ya kimide kendine.
Aslında Herkes olayın farkında sayın Nurudan85.
dediğim gibi kendimizi rahtalatıyoruz sadece.
Beterin beteri var 260 a gelirse benim zarar anasinin koyunu bulacak 55000 uzeri yapacak birseyimiz yok zevkini cikarmaya bakacaz
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi ama ozgyo bi yerde durup tepki yükselişi yapmıştı zaten bu sekılde sert duserek kımse mal almazki herkes uzaklasır satım alım zora girer fakat burda farklı bir durum varsa o yüzden dipde kalınmış olabilir yazık inş toparlanır lütfen kapanıs seansında tahta paylasabilirmisiniz
SPK yasak getirmese bu kağıt asla taban olmazdı duyum geldi birilerine ve direk satışa geçtiler olay bu kadar basit ciddi birşey olsa hacim çok daha fazla olurdu
borsagundem haberi tuz biber oldu
kendime zarar vermekten korkuyorum
O kadarda değil dostum.
Hepimiz para için burdayız.Kaybetmekde var kazanmakda.
Kumardı kaybettik.O kadar.
Düşünki bir yakının senin durumunda (Allah korusun eş,ana,baba,çocuk vs)
Böyle bir durumda bahsettiğin gibi davranmaya hakkı var mıdır sence?
Abartmayalım.
En azından ileride borsa konuşulan ortamlarda ' be ne şelaler gördüm ' deme şansımız oldu.
Lütfen sakin
Şirket hisseyi kimse almasın diyemi olumsuz haber yolluyor.
Kendi şahsi düşüncelerim olup, yanılma payım %100 bile olabilir. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir .
Bir ihale hazırlığı haberi verildiyse,olumlu olumsuz sonucuda bildirilmeli.
E zaten paşalar ,kağıt gitsin diye haberi verdiler, gitti,sonra işleri bitti , her yer toz dumanken bunuda olmadı vazgeçtik diye gönderdiler.
Bu kadar basit.
Sn knox , ihale sonucu haberi vermiyorlar ki, vazgeçtik girmiyoruz diyorlar. Çocuklar gibi topumu alır giderim der gibi kafasına göre iş yapıyor.
Yatırımcısına saygısı olan bir kurum en azından sebep verir, kredi çıkmadı der, para bulamadık der, yada baktık bu iş çok karlı değilmiş der.
Kendi şahsi düşüncelerim olup, yanılma payım %100 bile olabilir. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir .
Bir daha borsaya para getirdiğinizde masanın değil pizzanın peşinden koşun yoksa elinizdeki de gider.
Pazartesi günü , halen sindiremediysem durumu, burdan giydirmeye kaldığımız yerden devam ederiz.
Hafta sonunuzu rezil etmeyin bu yüzden.
Tekrar cümleten geçmiş olsun.
Tabikide mecbur icine atmamalisn elbette ama sana şunu söylim kardesm kesinlikle baska hisseye girme sadece unut cünku bu ckmyor baska hisee alim dersen bu sefer diger hissedede zarar edyon bu ckyor keske satmasaydm dyosun bunu ben bizzat ipekede kayyum atandgnda yasadm.28500 üm vardi 8 ay sonra sabredemedm .11000 liraya saatttm besiktas aldm sonrasi malum arkasndan baktm ipekenin bide besiktastan zarar ettm 8500 liraya dustu
Sayin KNOX yukarida yazdklarm senin icindr saygilarmla
tabanda 200 bin 500 bin lot birikmeye başladığında 1 dibi kalmış yada aynı gün yükselecektir anlamına gelir ama böyle tabanda 2-3 milyon lot olursa işi zor..
yinede garanti olsun diyorsanız 3 gün aynı seviye üzerinde kapatmasını bekleyin
Daha önce ieyhoya 3 bin kaptırmıştım.Rıza ....bnesi mal satmıştı birden.
Ozamandan beri hırsım var ufak ufak tırtıklıyodum onun tahtalarından.
Cemasın ralliisindende 2 bine yakın kazadım 2-3 gün derinlik takip edip al sat yaparak.
Kaşıntı tuttu o an biraz daha nasiplenelim dedim .
Oda beni bekliyormuş pusuda.
Tabanlari saydiniz mi? 4 taban oldu mu? Mecnur@un dort tabanda bitmeye mal yoktur lafini unutmayin sakin. YTD
Turkishbulls 4.39 dan sat vermis dun ...YTD
https://www.turkishbulls.com/SignalP...r&Ticker=CEMAS