herhalde irfan ünür elindeki malı bugün bitirecek ...sepeti koluna verecekler herkes kendi yoluna diye..:kahkah:
Printable View
herhalde irfan ünür elindeki malı bugün bitirecek ...sepeti koluna verecekler herkes kendi yoluna diye..:kahkah:
Yarın bucim hisesinden pozisyonu ile ilgili ikinci haberi gönderir .son 40-50 bin lot
Iki gün önce sorsalar bucimde 50 bin lot satıcı gelse ne olur deseler en az 25 kademe düşer derdim.
Gerçek satıcı gelince tahtada hiç görmediğim kadar alıcı geldiğini gördüm.kalan 50 binin üzerine sizden de 100 bin lot gelsin sıkıntı yok 1 gün daha kaybettirir.
Bugüne kadar orta alanda sürekli top çevirip al gülüm ver gülüm yaparak yatırımcıyı bezdirdiler.
Tahtada döküle döküle yönetim kurulu üyesi irfan kardeşimiz döküldü.allah selamet versin nasibini başka yerde arasın.i t gibi amcalarla ortaklık yaparsan işte adamı böyle dökerler.neyse yangından kaçarken doluya tutulmasın da ne me lazım
İrfan Bey dün yine satış yapmış:)
27.11.2018 - 27.11.2018 tarihleri arasında BURSA ÇİMENTO FABRİKASI A.Ş. payları ile ilgili olarak 4,7 -
4,7 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve 62.444 adet satış işlemi Tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu
işlemle birlikte BURSA ÇİMENTO FABRİKASI A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 27.11.2018
tarihi itibariyle %0,105156 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler
aşağıdaki tabloda verilmektedir.
''YatırımTavsiyesi Değildir''
İrfan beyin dünkü satışlardan sonra elinde 111.272 lot kalmış muhtemelen bu hafta sonuna kadar kalanlarıda satar.:hi:
bu arada bir miktar Çemtaş almış;
27.11.2018 - 27.11.2018 tarihleri arasında ÇEMTAŞ ÇELİK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile
ilgili olarak 6,52 - 6,53 TL fiyat aralığından 29.000 adet alış işlemi ve 0 adet satış işlemi Tarafımca
gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte ÇEMTAŞ ÇELİK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 27.11.2018 tarihi itibariyle %0,137458 sınırına
ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
''Yatırım Tavsiyesi Değildir''
Bu irfan beyden bey değil algı beyi olur o da olsa bile tutmaz sulu olur...[emoji4]
http://666kb.com/i/dz2afmsdmnc9zsit0.jpg
irfan ünürden sonraki bucimin hali...:kahkah:
adamlar satarsanız alırız diyorlar yoksa tahtada tısssssssss..:wu:
satsın satsın abi. cemtş alsın. bu fiyattan bucim satarak o fiyatlardan cemtş almak....
ne bileyim düşünüyorum düşünüyorum. cık yok bulamadım.
2 şık geliyor aklıma
1 : tarmana biat etmek yani al dediği alıp sat dediğini satmak. ve ödül olarak yönetim kuruluna girmek.
2 : söylemeyeyim ama acilen bir iq testi yapılması gerekiyor bence.
neyse hisse onun, para onun. satsın. hatta o geri kalanlarıda satsın.
Muhtemelen kalan lotları satışa yazmış şuan 4,70-4,79 arası kademede toplamda 95,000 lot satış var. İrfan beyin sessiz sedasız aniden hisselerini satması ky kafasını karıştırmaktan öte birşey değil önceki yıllarda bucim ne zaman yukarıya doğru hareket yapsa irfan bey hisse satacam diye kap'a haber gönderip önünü keserdi ama satmazdı. :Sad:
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
Temelinde bir bozukluk olmadığı takdirde alışlardan korkar satıslardan ise ümitvar olurum. İstisnalar dısında hep patron alışında dusus satısında çıkış olmustur. İ.t in bu satısta iradesi olduğu muhakkak böyle göstere göstere olması ayrı hikaye. Aksi takdirde özel emirle hopppp gönder yaparlardı. Ama inatla grafik yapa yapa malı devir ediyorlar. Petrol fiyatları aşağı da kaldıkça petrokok da aşağı gelmezmi? Gelirse en buyuk maliyet aşağı dusmezmi? Diyorum bunun kokusunu birileri önceden almış olacakki genelde hiç fiyat verilmez iken gecenlerde 8 lerden piyasaya bir aracı kurum zarf atmadımı? Bakalım ne olacak?
Satış kademesini şişirmeye devam ediyorlar 4,70-4,79 arası 114,000 lot üst kademelerdeki satışları 4,70 : 21670 - 4,71: 27,943 -
4,72: 50,016 kademelerine çektiler. Alışta ise 4,69 - 4,60 arası 27,019 lot var bu tarz satış ağırlıklı olmasını genelde hep severim yukarı gitme olasılılığı her zaman daha yüksektir.:bravo:
Goltaş 30 dan bedelsiz muhabbeti ile fırladı (dibine göre) adana c zaten düşmüyor afyon dun costu konya felanda bir seyler yaptı bucimde bu satıs muhabbetine bir ufak aksiyon yaparmı? Neden olmasın?
4,70 leri dün ben aldım
Gedik çok sıktı
Bugün dedim satış bitmiştir
Ama bitmemiş
Yarın 4,70 ten kalanları alırım
Satışları 4,71_4,72 ye çektim alınmadı
Demek ki sadece irfan ağa satıcı
Bu da güzel bence
Bana destek verecek ağa lazım sadece
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba besiktASK beni hatırladın mi
Çok önceden Bursasporlu olarak forumda idim
Yine bucim e geldim
Umitlenmeyin
Bir iki gün ben geldim
Yarın satış kademelerini doldurdum
Ziplamayin
Ben satış ayağını yüksek tutacağım
Gedik bana ucuza versin diye
Siz e tavsiyemdir
Açılışta iyi bakın satış kademelerine
20 emir girişi yaptım
Aşağı salarlarsa alımı yapabilir siniz
Yinede siz bilirsiniz
Yatırım tavsiyesi değildir
Tüyo da değildir
BU hissenin geçmiş yıllar ne yaptığını incelerseniz yükselişi hep kısa sürelerde çok yüksek getiri olacak şekilde gerçekleşmiş. Bunu da borsanın tersine hareket ederek değil piyasanın yükseliş trendi yaşadığı zaman aralıklarında yapmış.
Yaptığı getiriden sonra ise defansif davranıp yükselişin çoğunu geri vermemiş. Uzun süre yataya başlamış. Bunun da ana nedeni patronun kağıtla pek ilgilenmemesi bence. Hissenin sığ olması ve ortalıkta fazla mal olmaması uzun süre ucuz kalabilmesini açıklar...
2019 bence iyi olacak. BU hissenin yatırımcılarının sessizce beklemesi yeterli. Buraları okuyup fazla kafanızı bulandırmayın.
Aynen
Katılıyorum ama bekletmek işine de gelmez ya salarsa
Endekste geri dönerse işimiz zorlaşır
Yarın kartları nasıl açacak bunu merak ediyorum
İrfan elinde kalan mal tahminim 40/50 bin arası mal kaldı yarın temizlenir..
https://i.hizliresim.com/4jZlNL.jpg
Hakkımızda hayırlısı olsun..[emoji4]
İrfan beyin satışa geçmesi hem tahtada, hemde formda bir hareketlilik yarattı bu saatte bile izleyici sayısında bir artış var, 2 yıldır görmediğimiz yeni yüzler gelmiş ky bu günlerde daha dikkatli olmasında fayda var. Şuan eski bir film ama yeni bir senaryo yazılıyor bakalım filmin sonunu hep beraber yaşayarak göreceğiz. Bu filmde tek gerçek İsmail TARMAN' senarist ve aynı zamanda filmin yönetmeni, figüran alarak İrfan ÜNÜR' e bir rol verdi ve halen devam ediyor. :one: filmin devamında heyecan artarak devam edecek
Bu başlığı şu anda 9 kişi okumaktadır. (6 üye ve 3 ziyaretçi)
Kurtuluş48, carkos, Feridun_Bitir, joeyramone, Tentirdiyot, wracker
:))) bak allahın işine bu iş Nasreddin hocanın kedi ciğer işine döndü. 4700 un hepsini sen aldıysan ben ne aldım? Ben aldıysam sen ne aldın? :))))) neyse bucimde grafik çalışmaz. Lakin 4620 altına salmaz ise 5 x görülmeli. Bunuda 10 iş günü içinde yapmalı. Saygılarımla
Bursasporlu arkadasım selam.
Yarın (satış kademelerinde) beni göreceksiniz
İrfan bey i degil
Irfan bey 60 bin lot malı seans sonu 4.70 satış kademesine çekti .
Satılsa bile çemtaş alış kademesi dolu olduğundan alamayacaktı.
Yani dert çemtaş almaktan ziyade bucim baskılamak.
Neyse eğer çemtaş ta olağanüstü bir durum var da onu alıyorsa bu içeriden bilgi almak demek
spk ne güne duruyor
eğer hesap kitap meselesi ise bu adam ın hesabı zayıf
çemtaş hariç bucim 1 tl bile değil.bu fiyattan bucim sattı.
71 72 DEN malı verirsen geri almak istemediğin anlamına gelir bence. (en azından bu ara)
Gidiyor biraz biraz
Siz atlamayin
Ok
Ben açıkçası yukarıları bekliyorum ama başka açık pozizyonumu kapatacağım
Endeks te geri hissi çok arttı bende
Beni dinlemeyin yinede siz
Sattı bitirdi çemtaş ta da olağanüstü bir durum yok.bucim de 350000 lot mal geldi .tahta dimdik ayakta.i t de satıp çemtaş alırsa belki etkili olur.ytd
Buralardayım
Gitmiyor
Um sadece birazda ben bosaltayim tahtanın önü açılsın