herşeyin başı sağlık teşekkürler 142 den alışa geçtim hayırlısı bakalım
Printable View
Berkosan bugün cok saglam duruyor. İyi tepki verdi.....
https://i.hizliresim.com/5Nr5GM.png
grafiği böyle . şuursuzca bir düşüş
çoğu hissede bu yaşandı bakalım bundan sonrası ne olur
2011 yilindan bu tarafa sifir sifir elde var 0. Dolar bazinda ise Allaha emanet.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...546fcdf02d.jpg
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Slm brksn cılar 1.44 45 ile aranizdayiz
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu hisse de robotlarla işlem yapıyorlar heralde 1.44 yandığı zaman aradan 10 saniye geçmeden tekrar 1.43 gösteriyorlar yani hisse hep alış kademesinde işlem görüyor gösteriliyor
Borsa 83 bin berkosan 145....borsa 88 bin berkosan 144 herhalde borsa 100 bin olursa berkosan 130 olur gayet başarılı
Takasda 1. Sırada iş yatırım oda hergün satıyor. 180 üstü alımları coktu buralardan satıyorlarsa bana göre daha aşağıdan alacaklar demekki
Borsa coştu maşallah aynı tempoda devam düşüse en iyi tepkiyi bankalar verir herzamam yine aynı berkosan da borsaya direnme rekoru kırıyor oda maşallah haketiyor böyle devam 144 üstünü aşma
Satış baskısı devam ediyor buda normal 1.ceyrek rekor zarar acıkladı. Yeni dip 120 civarı diye düşünüyorum takipde fayda var alım için 2 çeyrekte görmek lazım ben bu yıl patlama yapar diye düşünüyorumdum ama ters tarafa gidiyor...
oldu 1.60 satış baskısı bitti. ama grup girdi diyorlar. allah belasını versin
Adamları takdir etmek lazım birğün de iyi vur kaç yaptılar. Berkosan da anca al sat para kazandırır yukarı gitmesi için şimdilik bir neden yok.
Çok fazla kıpraşmaya başladı. ama lotlar düşük. ne olaki?
Imamoglu buyuk bir farkla kazandi, yabanci yatirimci bu sonuca sevinmistir diye dusunuyorum, yarin borsada bir artis ongoruyorum...ytd
İmamoğlunun kazanacağı zaten fiyatlandı. 83.000 den 96.000 e cikti. Bence borsa icin olumsuzluktur bu. Çünki beklentinin üzerinde oy aldî. Erken secim kokusu olur. Bu da borsa icin cooook kotu.
Ne kadar daha süründürecek acaba ?
Mavi20 ortagimiz bir yorum yapar misiniz , hisse ceset gibi...patron tahtayi kaderine mi birakmis? gelen vurkac yapip gidiuor, bazen grup atlar twitterdan en son hasanmese ilgileniyordu o da satti sanirim.bekliyoruz bakalim.hayirli kazanclar ytd
1.51-1.55 arasi kagit sıkıştı, ytd
Borsa 83 lere gelince parayı banka hissesine yatırdık berkosan nasıl olsa cıkmaz diye takip etmedik. Berkosan cıkması için daha zamanı var diye düşünüyorum. Bilanço da cok kötü zaten hikayesi daha yok. Biraz zamanı var daha. Başka hisseler daha avantajlı ama berkosan da zamanı gelecek....
25 milyon a borsaya kote şirket mi kaldı.. süründügün yeter.. bugün yap bi atraksiyon...
Yine yüzümü kara çıkartmadı. Güzel ekmegini yedim. 1.40 civarı aldik. Bugun 1.63 gönderdik. Yeni alanlar ve zararda olanlar hayrini görsün.
Cıkma ihtimali olmayan kağıt böyle cabuk düşer. Kendini belli eder alım için acele etmemek gerekir...
Mynet de dunden beri en çok tiklananlarda rekorlar kıran zalim kağıt da kimildamadi yok Aselsani bile tiklanma da 2 ye katladi ama yerimde saydı nasıl bir zalim kağıt
Berkosan artık karar verecek yön nereye. Ya film başlayacak ya tarih olacak göreceğiz
Alım için biraz daha var....
Uçtu gittiii...Mavi20...