LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e31590d680.jpg
Zaza bey sizi martı yönetim kuruluna almak lazım hisseyle evlenmiş gibisiniz
Hocam ben bundan hiç zarar etmedim sıkıntı yok. :) zevkle satacağım noktayi büyük vuruşu bekliyorum kismetse. Kismet degilse stopda vedalaşirim:)
Ayrıca elimde 1.31 den almış olduğum Tukas ve iki ay once aldığım karel var. Martinin tadini aldim ayrilamiyorum ama bu son olacak.
Allah var gam yok. :)
Şaka bir yana martıda operasyonun tadını 32-37 krş ken anlamıştım bu hisseleri 2008 den beri çok iyi tanırım bilirim mrgyo ya çok kızgınım sermayemi eritti( ilk halka arzdan sonra yaşar erdinçin yüzünden) ama martıyla toparlama sürecindeyim bu yüzden martıya biraz daha ılımlıyım beni üzmedi çünkü benim tahminim martı eninde sonunda 1 i geçecek ama mrgyo 0.6/0.7 lerde kalır çünkü hikaye martıda mrgyo arkasından süzülüyor mrgyo tek bir yerde martıyla kapıştı o da rus işinde ben başka zaman mrgyo nun martının yanına yanaştığını görmedim bile paramı mrgyodan martıya transfer ettim Martıdan çıktığım zamanlarda diğer bildiğim kağıtlar içinde martının kademe analizinden günlükçü kredili alış çakalların dökülme süreçlerini takip ederim kağıt boşaldığında ben atlarım içine örneğin 52 den 71 e çıkışı 57 e gelişi 63 e çıkışı 54 e inişi ve 61 e çıkışı şu an ise 57 de olan bir kağıt çapulcuları spek bertaraf ederken çok profesyonel etti bu çıkış keskin olacak bu sefer bu yüzden dikkatli izlenmeli çünkü spek bu sefer 54-55 ten çok seri kademe atlattı adam yanında kimseyi istemiyor belli yere kadar kolay değil patron turizm lideri olmuş bu kağıdı spek burada bırakacak tarih yazmamış ben deneyimlerinden paylaştım biraz herkese kolay gelsin ytf
Katılıyorum. 👍
Marticilar ne oldu yaa kimseden tik yok :)