puhaahaaaaa gene kademe düşmüş 1,05 puhaaaahaaaaaaaa...
şaşıran varsa yuh olsun..
Printable View
puhaahaaaaa gene kademe düşmüş 1,05 puhaaaahaaaaaaaa...
şaşıran varsa yuh olsun..
twitterda baya yazan çizen var maşaallah yok flama bayrak felan çanak hedefi cart curt..
tam 2 ay önceydi SAHTE bir KAHRAMAN çıkıp KV 1.20 olacak demişti verdi millete gazı. 1,10 dan milletin elinde kaldı mal..
hala gazlayanlar var açın bakın twittere..
aman dikkat edin gaz gelmeyin iyi düşünün hesap kitap yapın..benim gibi atlamayın
1,04 olmuş rezil kağıt..
Kendi adıma 95 kuruş altı seviyelerden alıcıyım...derin bir realizasyonda görülür gibime geliyor...
ulan diyorum kendime hadi yaptın bir hata aldın bu lanet uğursuz kağıdı. kaç kez fırsat geldi neden geçmedin RYGYO REYSAŞ veya AKenerjiye..
kafama edeyim.
gerçi bahtıma güvenmediğimden geçmedim ya. ben de bu baht olduktan sonra
vay arkadaş 1,21 görmüş gene reysaş
1,00ken geçeyim dediğim akenerji 1,16 gördü
1,00 ken geçeyim dediğim RYGYO 1,12
eee kısmet mi şimdi bu..
Allah böyle mi taktir ettiği için böyle oldu..
yoksa ben aptal olduğum için mi..
yoksaa sahte kahramanlara aldandığım için mi
1.04-1.06 arası yaklaşık 7 m lot satıldı. Son zamanlarda gördüğüm en büyük satış. Kim yaptıysa artık yeter deyip kaçtı. Bu gidişle de daha kaçan ve kaçmayı düşünen bir çok kişi olacaktır. Birilerinin bu işe el atması gerekir. Endex 106 bini devirdi biz de tık yok ve olacak gibi de gözükmüyor. Allah hepimize sabır versin.
Deniz s...ış. Tam bir o.ç bu spek. Sen beklersen bende bekleyeceğim. Hatta malını ben de alacağım. Sen abaküsle lot saymaya devam et!
Vayyy, vayyyy, vayyyy!! Gözlerim yaşardı 1.07 kırıldı ve 1.08 den işlem yapıyor. Aman nazar değmesin. Bakalım akşam kapanışında nasıl bir süpriz yapacak bizim kör topal eşşek.