tahta yapıcı 50 k ve 100 k hisseyle oynayanları ,çağırıyor .bak burda ballı kaymak var diyor. öteki türlü 3 bin 5bin oynıyanlara bakmıyor. bu malı ancak 50 ve 100k oynıyanlara iteleyecek.
Printable View
KAP'a düşen bilgiye göre Metro, şirketin %15'ine sahip olmuş. Bu da Borsa İstanbul'da dolaşımdaki hisselerin 3'te 1'i demek. Bakalım ne dönüyor. Ben haber mi var diye işkillenmeye başladım ama galiba spek büyük oyun çeviriyor.
Bildirim düştü:
***YKGYO* *MTY*** METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Pay Alım Satım Bildirimi
***YKGYO******MTY*** METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Pay Alım Satım Bildirimi )
İlgili Şirketler [YKGYO]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Pay Alım Satım Bildirimi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Pay Alım Satım Bilgileri
Açıklamalar
28/06/2017 *tarihinde*Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım*Ortaklığı A.Ş.(YKGYO)**payları*ile ilgili olarak 2,07 - 2,45 TL*fiyat aralığından*7.801.221 adet*alış*işlemi ve 2.20 - 2,46 TL fiyat aralığından 4.081.475 adet satış işlemi ortaklığımızca*gerçekleştirilmiştir.*Bu*işlemle birlikte Yapı Kredi Koray*Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.sermayesindeki*paylarımız 28/06/2017 tarihi*itibariyle*% 15,18*olmuştur. İşlemin*detaylarına ilişkin bilgiler ekte verilmektedir
Bi haber mi gelecek acep avgyo almaya basladiktan sonra %100 u gecmisti bu da gecmek uzere
Şahsi yorumum şu;
Yarin olur da hisse 2.25 in altına inerse olay tamamen spekülatif ve hisseden bi cacık olmaz.
Yok eğer 2.30 - 2.35 leri enfazla gösterip 2. 50 nin üzerine atarsa iste o zaman kıyamet gibi yükselir.