Tabana yapıştıramadın gitti be başkan. Canın sağolsun, bol kazançlar.
Printable View
Akyatirim yine ağzindan sıçmış
Endeks altı beklenti
15,1 TL fiyat beklentisini korumuş
Bazen aklımdan geciriyorum bu raporları COOL mu hazirliyor:cool:
Kızdığım ne biliyor musun? Adamlar böyle bilanço geleceğini bildiklerinden boşalttılar 3 aydır bütün malı. Mübarekler sağolsun sayelerinde Ağustos zirvesinden yukarı fiyat mal sattık. 1,50$ fiyattan kol kesmiştim şu an bu adamlar girmeseydi.
Bunlar bilançoyu bile bile girmişlerdir, Kondor Fund'un 5,xx maliyetli malını boşaltmak için operasyon olabilir belki, belki de tahtada kalan ve bilançoyu öğrenen bir spekülatörün malını anlaşmalı almışlardır onu boşaltırlar. Yaparlar kağıdı büyük ihtimal hepiniz bol bol kazanırsınız.
Sn. Cool
Hem hissenin 20 TL ederi var yazıyorsun
Sonra öyle böyle olsaydı bugün dediğim gibi 7,X olurdu demişsin
Şu anki kapasitesi ile ederi 20 TL. Kapasite artınca Afrikaya Rusyaya tam kapasite mal salmaya başlayınca ederi ne olur, bilmiyoruz. O da senye Ağustos ayında belli olacak. 7 TL inandın belki ama inanırken, biri gelir bunu buradan alır bu kağıt böyle kalamaz ihtimalini de hesaba katman gerekirdi, sonuçta serbest piyasa deveden de büyük fil var. Adam 30 milyon lira para bayılmış herhalde 32 33 yapııp çıkayım diye bayılmamıştır değil mi?
Sayın COOL...
Birde bu pencereden bakalım olaya...
Bu adamlar neden şimdi aldı neden bugün veya bir hafta sonra değil.
Yada neden 10/11 değilde 16/17 den aldılar..
İşte bu soruların cevabini kendince bulan işi çözer . Ben şöyle buldum. Yukarı gitti hisse birçok mu sattı. Birde kimine göre kötü bilanco neredeyse kalanların büyük çoğunluğu da sattı veya satacak..
Soru şu çok iyi bilanço gelmiş olsaydı kim satardı kimi dokebilirdin. Bence speklrt içinde iyi bir fırsat olmuştur. Al yat..Bu fiyatlar burda durmaz. Küçük bir örnek. Logo klimasanin yarı karı edememiş herşeyi ile pahalı iken 1 milyar. Buna benzer onlarca hisse sayarım. Klimanın neyi eksik..
İzleyip göreceğiz..
.zaman bakalım kimi haklı çıkaracak..