Sayın esbye06 bir maktar kar realizasyonu yapıp önemli miktarla yola devam etmek de bir seçenek. Ama benim elim de sata hiç gitmiyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Ortaklar bugün 2000 lotumu 8.37'den sattım 29'a alış yazdım ama nafile karar sizin ben pişmanım.
Ben de dün 8,70 TL'den sattım. PSDTC gidecek gibi, endeks düzeltme yapacak gibi geliyordu arada kaldım. Bir yıl sonra ilk defa satış yaptım. Maliyetim 6,66 TL idi. Zaten söylemiştim, bu parayı Nisan-Mayıs gibi kullanmayı planlıyordum. Bu aşamada düzeltme olursa tekrar alırım, olmazsa tüm ortaklara bol kazançlar dilerim. Allah daha güzel kazançlar nasip etsin.
1 yıllık bir süre için girdiğim bu hisse uzun vade yatırım için de çok cazip geldi bana. Şu anda olmasa bile ileride tekrar -ama bu sefer uzun vadeli- toplamayı düşünüyorum. Herkese selamlar, bol kazançlar.
BIST temettü takviminde olduğu doğrudur Twitter da psdtc yazan görür orada ilk kez alınmış bu takvime
Ben de satanlardanım maalesef... esby kardeş satarsan bile bir miktar bırak ki yoksa ayrılık acısı çekebilirsin
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.youtube.com/watch?v=0ECpWPiqMpk
Ah bu halim hep senin yüzünden