Hocam ne diyor teknik çok anlamıyorum
Printable View
Simdi oyak aradim ruchani hemen ceviriyorlar lota ama akbank ayin 8inde otomatik cevirecekmis cok tuhaf..
Ytd
Arkadaşlar bende uzun sürede taşıdım verdim bir sürü mihabbet döndü ama şu Rüçhan işi karışık. Şuan elimde yok. Ben Rüçhan kapanınca ana hisse almayı düşünüyordum açıkçası.
Şimdi 19 liradan 1000 tane Rüçhan alsam 19000 TL ödemem lazım. Ayrıca daha ne kadar ödemem lazım ve kaç hissem olur?
Öğrenmek istediğim Rüçhan alıp çevirmek ana hisse fiaytina gore mantıklı mı?
Teşekkür ederim.
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar eski crfsa olarak6000 lotum vardı. Bugün rüçhanlar çevrilmiş toplam yeni haliyle 1.094,204 olmuş. (204 artık lot) İşbank ta.
Allah razı olsun kardeşim. Ama maalesef anlamadım. Şöyleki ben 1000 tane Rüçhan alıp onunla bedelliye katılıp anahisseye dönüştüreceğim. Ana hisse şuan elimde yok. 1000 Rüçhan alıp bedelliye katilirsam cebimden ne çıkar kaç hissem olur sonuç olarak hissebasi maliyetim ne olur onu anlamaya çalışıyorum. 257 yi nereden buldunuz anlamadım.
EDT; sanırım siz benim elimde 1000 eski hisse olduğunu düşünerek öyle hesapladiniz. Ben son gün yani bugün Rüçhan fiyatı cazip olursa alıp ana hisseye dönüştürüyor diyorum..mümkün mü acaba?
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi