Devre kesme ulan ş...z devre kesme. Düşşün nereye düşecekse de bitsin bu tecavüz.
Yavaş yavaş sokunca birşey yok da hızlı sokunca sıkıntı oluyor herhalde,devre kesti hemen.
Printable View
Devre kesme ulan ş...z devre kesme. Düşşün nereye düşecekse de bitsin bu tecavüz.
Yavaş yavaş sokunca birşey yok da hızlı sokunca sıkıntı oluyor herhalde,devre kesti hemen.
bu kağıdın bir sıkıntısı mı var sürekli gözü toprağa bakıyor:Sad:
Tek kişilik fon hadisesi olabilir bu. Tek kişinin de kim olduğu gayet açık zaten.
Daha önce de yazdım. 1-2 yüz milyonluk şirketi 3 senede biz enayi yatırımcılar ve devletin parasıyla koca bir şirkete dönüştürdü. Kapasite de bolca artırıldı. Sermaye de 10 kat yükseltildi..
Artık bize ihtiyaç yok kısacası. Defolun gidin diyor çakal.
Tek kişilik fonlarla tahtanın ırzına geçip küçük yatırımcıyı perişan etti. Yine aynı fonlarla toplamaya başlayacaktır yakında.
İngiltere (Londra) finans dünyanın merkezi kabul edilir. Orada finans eğitimi almış adamdan ya çakal olur ya sırtlan. Bizimkinde ikisi de var. (Borsada patronu genç ve eğitimini londrada almış olanlara bir bakın, anlayacaksınız)
Son olarak; elimde ciddi miktarda Qua hissesi var ey tecavüzcü fonlar ve sırtlan kardeş. Düşürebildiğiniz kadar düşürün. Tek lot satanın...
2 gündür çıkıyordu ve ben neler oluyor diye şaşırıyordum. Bugün ki hareket gösteriyor ki tecavüz e devam. 2 gün sadece dinlenmek içinmiş.
Tecavüze devam. Kapanış Tahmini: 6,44
Oh şükür. Bugün de eksi kapattık. Dün ki gibi 0.15 dahi pozitif kapatsa rahatsız oluyorum artık. 3 aydır düştüğü için, birgün düşmezse bir terslik olduğu hissine kapılıyor,tedirgin oluyorum. Öğrenilmiş çaresizlik bu mu acaba? Yoksa Stokholm sendromu mu?
Velhasıl, 'sabah yukarı ver, akşam en düşükten kapat' denen yatırımcıyla t.ş..k geçme modası son sürat devam ediyor. Tuvalet kağıdına da bu yakışır.
Velhasıl, 'sabah yukarı ver, akşam en düşükten kapat' denen yatırımcıyla t.ş..k geçme modası son sürat devam ediyor. Tuvalet kağıdına da bu yakışır.[/QUOTE]
Yine yukarıdan başla, adım adım aşağıya in. 70....64,63,62,61,60,59.....50,49,48... ve eksi de kapat. Lanet olsun hepinize. T.ş..k geçmekten bıkmadınız aşağılıklar.