Arkadaşlar belli Tekfen in kurdu olmuşsunuz. Son 1 ayda %24 prim yapmış olması sizi geleceği için umutlandırmıyor mu? Önümüzdeki 4 ayda 24tl olmaz mı?
IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE
Kisa vadeci vurkacci trader uyuyan guzelimiz da geldigine gore 24 tl yi bulabilirz artik , uykuya rahat dalabilir .Sirket de bizi uyutuo nasil olsa , uyuyan arkadasimizda bize eslik eder . Alay mi ediyorsunuz, son 2 senede kucuk kagitlar en az 4-5 e katladi , Dolar 2 ye katladi , enflasyonda paraniz yaridan fazla eridi son 1 ayda yuzde 24 prim yapmis diye burada bizleri ti ye mi aliosunuz:) bak uyuyan guzel kardesim gecen sene tuvalet kagidi alsaydim stok yapsaydim yandaki bos eve 2.5 katina satardim simdi . Bir ornek daha vereyim subat 2020 de 2.95 dolardan aldim su anda 1.65 dolar . Hadi kucuk kagitlarin devri bitti , buyuk babalar ne kadar prim yapmis bakin . Gubrecileri acin , sektordeki Diger firmalara bakin insaatta onlar ne olmus sonra yuzde 24 u analiz edin :) Hadi size bi guzellik yapayim zeynep Aktas in twitini paylasayim da rezilligi gorun. O yuzden 24 olsa da kurtarmaz , 34 olsa da kurtarmaz . 74 olsa anca kurtarir firsat zararlarini da katinca . Sizin gibi cok cengaverler geldi bu kagit artmamis diye de cabuk kayboldular . 2-3 sene sabriniz var ise 90 lik patronlarin gebermesine zamaniniz varsa ucuzun ucuzu sirket ama ne zaman.
https://twitter.com/zeynepxaktas/sta...570213894?s=21