Avusturyalı yatırımcıya selam,yola devam.
Printable View
Avusturyalı yatırımcıya selam,yola devam.
Hükümetin Mısır ile diplomatik ilişkileri düzeltme çabalarını dikkatle izlemekteyim. Halen KAP bilgilerinde tasfiye halinde gözüken Mısır yapılanması için gayet olumlu bir konjonktür oluşmakta. Kaldı ki bu harami düzeni sona erdiğinde ilk normale döneceğimiz ülke Mısır olacak...Bu açıdan bakıldığında sayın yöneticilerimizin diplomasi girişimlerine başladıklarını umuyorum... YTD
DYOBY gidecek çok yolu var.
17.50 sonrası OTOBAN
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bu da mı gol değil kabzımal Şakir abi ?dediğimiz tarihi sürece bir fırt kaldı. Bunu bilen şuursuz spek kenara çekilip yol mu verir, her zaman olduğu gibi çelme mi takar? Renkli Türkçe sinemaskop olarak hep beraber göreceğiz. Terki joe usta ne diyor bu hususta, hala las Vegas da kurupiyelerle rulet mi çeviriyor? Ytd
3. Ceyrek iyi gelecekse ki bu az cok biliniyordur satislardan bilanco aciklanmadan bu noktalarda olmamiz mümkün degil,
Önünde bircok beklenti var bunu gol yapabilirler bu sefer demli kardesim..
Yatirimciya 22 sene cektirdiler, bircok abimiz vefat etti beklerken,bildigim icin yaziyorum..
Feyhan hanim yillar önce kendisine yaptirilmayan seyleri yapiyor,Türkiyenin en köklü boya firmasini hak ettigi yere cikaricaktir..
Umarım gelecek yıl BİST100 işlem görür.
Hakkının buralar olduğunu düşünmediğimi belirtmiştim.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Sn. Hissedarxd,
Yazınızda belirttiğiniz TOGG tedarikçisi olabilme durumu çok önemli husus bence de. Seçim öncesi bütün tedarikçiler açıklanmalı. DYOBY nın üretim kapasitesi ve kalite ödüllü olması bir adım öne çıkarıyor. Eğer, bunu tek başına alırsa o zaman çok önemli bir katalizör olur önümüzde. Bu halde, fiyatlama çok önden gidebilir, salt temel finansal oranlarla bakıp pahalı / ucuz demek treni zamansız terketmeye neden olabilir diye düiünüyorum.
Tüm ortaklara sağlık ve bol kazançlar dilerim.
Yatırım tavsiyesi değildir.