Printable View
Alıntı: Originally Posted by çağrbey Yok dostum yok. 75 ten aşağı kesmez. Hareketlere bakınca, 75 de kesmeyecek gibi. 0,9x e revize ettik bakalım hayırlısı... Alıntı: Originally Posted by çağrbey Yağ da müthiş bir silkeleme var dostum. Bu günü 72 kapatması dahi yeterli olur... Bol kazanclar. Adrenalin salgiliyor Alyag tahtasi :)
Alıntı: Originally Posted by Gentleman Bol kazanclar. Adrenalin salgiliyor Alyag tahtasi :) Tektu tahtasida emekli tahtasi gibi :) Izlerken esnemeye basliyorsun, uykusunu getirtiyor adamin :)
Tektu Taka'sinin dumenine gececek saglam bi Usak lazim. Dûmen bosta:(
Alıntı: Originally Posted by Gentleman Tektu tahtasida emekli tahtasi gibi :) Izlerken esnemeye basliyorsun, uykusunu getirtiyor adamin :) 17 dakikadir, Tektu tahtasinda tek lot islem olmadi...
Alıntı: Originally Posted by Gentleman Bol kazanclar. Adrenalin salgiliyor Alyag tahtasi :) Ne kazancı be dostum:( Hacim çok prim yok!!! Ne kepazelik yaw:wu:
Alıntı: Originally Posted by Gentleman Tektu tahtasida emekli tahtasi gibi :) Izlerken esnemeye basliyorsun, uykusunu getirtiyor adamin :) Alıntı: Originally Posted by Gentleman 17 dakikadir, Tektu tahtasinda tek lot islem olmadi... 23 dakika oldu !!!
Alıntı: Originally Posted by Gentleman 17 dakikadir, Tektu tahtasinda tek lot islem olmadi... Alıntı: Originally Posted by Gentleman 23 dakika oldu !!! 29 dakika oldu !!!!
Alıntı: Originally Posted by Gentleman 17 dakikadir, Tektu tahtasinda tek lot islem olmadi... Yukarıdan aşağıları süzmekle meşgul dostum. Kime gömeceğini düşünüyor:yes: