ABD ADP Tarım Dışı İstihdam: 113K
Beklenti: 141K
Önceki: 89K
Printable View
ABD ADP Tarım Dışı İstihdam: 113K
Beklenti: 141K
Önceki: 89K
İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan: Bu savaşı ve bu suçları destekleyenler bunun bedelini ağır ödeyecekler
ANKARA (AA) - İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, İsrail-Filistin çatışmasına
ilişkin "Gazze'de halka, kadınlara ve çocuklara karşı saldırılar devam
ederse, bunun sonuçları gerçekten çok ağır olacaktır. Bu savaşı ve bu suçları
destekleyenler bunun bedelini ağır ödeyeceklerdir." dedi.
Abdullahiyan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Dışişleri Bakanlığındaki görüşmesinin
ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.
Fidan ile görüşmesindeki önemli ve esas konunun Filistin olduğunu aktaran Abdullahiyan,
şunları söyledi:
"Siyonist rejim, 26 gün oldu, her türlü başta soykırım, kıyım, savaş suçu olmak
üzere kadınlar, çocuklar ve sivilleri Gazze'de öldürmeye devam ediyor. Siyonist
rejim, bu cinayetlerinde her türlü yasak silahı kullanıyor. Şayet Gazze'deki hastanelerin
raporlarını, dünya halkı dikkatle takip edecek olursa, Gazze'deki şehitlerin
ve oradaki yaralıların yasak silahlarla ve bombardımanlarla öldürülmüş
ve yaralanmış olduklarını göreceklerdir."
Dün Doha'daki temaslarına ve aldığı bilgilere dayanarak soykırım ve savaş suçları
durdurulmadığı takdirde bölgenin çok büyük ve belirleyici bir karar almaya çok
yaklaşmış bulunacağını vurgulayan Abdullahiyan, "Savaş durdurulmadığı takdirde
bölgede durumun kontrolden çıkmasının sorumluluğu ABD, İsrail ve savaş suçlarını
destekleyenlerin üzerindedir." dedi.
- "Bu savaşı ve bu suçları destekleyenler bunun bedelini ağır ödeyecekler"
Batılı ülkeler ve bu savaşları destekleyenlerin hala İsrail'e destek sağladığına
işaret eden Abdullahiyan, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, buna karşı ve Filistinli
mazlum halkın yanında yer alıp onlara desteklerini açık bir şekilde beyan
ettiler. Ben bir kez daha Türk hükümeti ve halkına, Filistin halkını desteklemek
açısından, savaşın durdurulmasında ve Gazze halkının tehcirine karşı ve
insani yardımların ulaştırılmasını sağlama hususunda gösterdikleri destekten dolayı
teşekkür ederim." diye konuştu.
Abdullahiyan, İsrail'e daha önce denediği yolu tekrar denemeye kalkışmaması tavsiyesinde
bulunarak, "Savaşın bir an önce durdurulmadığı takdirde, ABD'nin ve siyonist
rejimin Gazze'de kadınlara ve çocuklara karşı saldırılar devam ederse, bunun
sonuçları gerçekten çok ağır olacaktır, bu savaşı ve bu suçları destekleyenler
bunun bedelini ağır ödeyeceklerdir." ifadelerini kullandı.
(Sürecek)
-AA-
Yükselişlerde satışlar geliyor. Çok fazla mala girmeden seans sonunu görmek lazım. 7400 altında satışlar hızlanabilir, Bu gün eksi kapatması büyük ihtimal. Thy bilançosu var kapanışta. Kötü bilanço yarın endeksi 7000 lere taşıyabilir, iyi bilançonun etkisi sadece thy üzerinde olur. Aslında bu kağıt bilanço beklentisi ile burada duruyor. Şimdiye 200 ün altında olması gerekirdi.
Bu satışlar kredili maliyeti yüksek olduğu için ister borsada kredili hisse ister BIST deki şirketlerin bedava finansmanı için satışlar oluyor gibin
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
1d
ABD Hazine Bakanlığı tahvil ihraçlarını hızlandırmayı planlıyor
Geçen Instagram da Amazon da 30 TL ye Braun tıraş makinesi vardı. Kendi kendime kaçmaz bu diye atladım. Ödemeyi yaptıktan sonra dedim. Linkteki Amazon sitesine bir gireyim dedim. La Kamerun da bu. Allah'tan 30 TL mi aldılar hala bekliyorum ki tıraş makinesi gelsin. Tosuncuk sayesinde dünya aleme reklam olduk bu milletten daha kerizi yok deyi herkes dolandırmaya gelmiş
Petkime sağlam geçirmişler.