.. Rakip kanaldaki diziler sanırım rahatsız ediyor sadece :)
Printable View
Pala vadenin, 1.günü
0.50 daralttı..
Long kalanları düşünmüyor.. [emoji846]
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vala benlik değil ama şunu diyim bunlardaki fantazya bende yok.. izlemeye boş vaktim olsa 5 dk dayanamam böyle saçmalıklara.
abka bunlar için gerekli ayeti birazdan yollar..
diyecem ama oy verdiği yerler .. hele tokatlı üç maymanuna yatar :D:D bakara tukara ayetleri sallayanları alkışlar dururlar..
adamlar kitap yazmakla kalmamış üstüne video çekiyor.
inanan biri olsam bu ülkedeki diyanet ne iş yapar diye sorardım..
kısaca cennet bunların olsun abey .. ben böyle iyiyim. az bi ahlakımız var onuda bozarlar aw :drunk::drunk:
onlarla olmakta istemem
açıkcası hiç izlemediğim program türleri bunları izleyeceğime atayiz çağrıyı izlerim en azından bilimsel bişey öğrenirim :D:D
Kim Dotcom
@KimDotcom
17 dk.
Alman askeri yetkililerinin Kırım köprüsüne saldırı planladığı kaydedildi. Hedef askeri stratejik ve siyasi öneme sahip ancak doğrudan müdahil olduğumuz görülemez. Olaf Scholz, Almanya'yı Rusya ile savaş riskine atıyor. İnanılmaz.
https://twitter.com/KimDotcom/status...37250271871377
o programları çocuk çocukta izleyebiliyor veya kulak misafiri oluyor
Hisse vadeliler APS durumu
https://i.hizliresim.com/411dbxn.jpg
Slm...
Pala...paranoyak yaptı bizi. Her bariz görüntüden, ulan bu yapı çok bariz kesin altından başka bir şey çıkacak şeklinde...
SASA..Hektaş...yanına formasyonu müsait 1-2 kağıt da eklemleyerek, bunları biraz daha sündürerek...endekste istediğini çizebiliyor...yapacak bir şey yok..
Yani ne diyeyim bilemedim....Baba hisselerin hepsi aşağı yönlü bir itki çizdi/çiziyor. Bunların hepsinde aynı anda çok derin bir 2 nci dalgaya kalkarsa yukarı yönlü, neredeyse düşüşün tamamını yutacak kadar, SASA Hektaş gibi kağıtları zıbıtıverirse, misal, GUBRF de sert yukarı bir X dalgası çizerse?, hatta flata kaldırıverirse?....evet endekste bir şeyler yapabilir, burası onun kumarhanesi...
Ama...şu an için...genel görüntü bu...yapamadığı Yılbaşı rallisini gecikmeli Enflasyon Rallisi şeklinde yaptı, şimdi gider stopajlar %40 a çıkmadan, dolarını altınını alır oturur aşşağıya, SP500 yıkılır inşallah diye avucunu ovuşturur Pala....adama tüm dünya Trabzon, mecbur mu yani Biste...