https://res.naokr.com/storage/questi...d3732128cd.png
:whistling:
Printable View
Süleyman soylu : Gazze Biden’ı da yendi..
günaydın iyi haftalar.
Trump cumhuriyetçiler den farklı
Bütün askerleri çeker orduyu küçültür Amerikan üslerinin birçoğunu kapattirir yada kucultur
Trump savaş istemiyor onun işi parayla. Trump seçilirse Ortadoğu ve Ukrayna rahatlar bu yönden Türkiye için iyi ama ekonomide gözünün yaşına bakmaz ve Türkiye'ye kök söktürür ve hatta bariz dalgasini geçer ve asagilar. Biden yüzünden Türkiye'ye çok fazla Afgan girdi eğer Trump ne haliniz varsa görün derse biz bu kadar afgani naapcaz esas onu merak ediyorum. Kalsalar sorun gitseler sorun.
Para konusunda Trump hiç acımaz.
umarım floridada ki itbalıklarınada çözüm bulur
:kahkah:,ha bide o vardı,ondan ses seda yok,varda pek ses vermiyor,geçende çepnilerin toplantısı yüzünden bana mesaj atmıştı,yinede severim keratayı sadece abuk sabuk yazmaları bide yalan pohpohlaması devamlı,mert olacak insan özün neyse sözünde öyle olmalı,bizde zamanında avrupa gördük,bana sarmadı,oraya hizmet edeceğime ülkeme ederim dedim moku yardım,bu ülke insanın bazılarına hizmet ekmek sakıncalı,seni o kesim ayakta ziker ülkeyi ziktiği gibi,düzelmesi için yıllarca uğraş veriyoruz olmuyor,çünkü arkalarında onlardan daha kötü bir yönetim var,neyse:yes: