Printable View
Resmi kaldır bahriyeli abi Ayasofya görmesin sulanır :kahkah:
gerçek gerçek 30 mtre boy 200 ton olunca böyle oluyor :) mavi balina
Alıntı: Originally Posted by pisyedili01 Emaneten mi bıraktı yoksa temelli mi bıraktı sn bahriyeli ağabeyim. Bilginiz var mı bu konuda ? emaneten bıraktığını temenni edelim Pisyedili kardeşim Severiz kendisini zarar etsin istemeyiz Bozkurt ne yapar eder punduna getirir o tahtacıyı :)
Alıntı: Originally Posted by bahriyeli emaneten bıraktığını temenni edelim Pisyedili kardeşim Severiz kendisini zarar etsin istemeyiz Bozkurt ne yapar eder punduna getirir o tahtacıyı :) Bozkurt'umuzu seviyoruz ve kendisine güveniyoruz sn Bahriyeli ağabeyim. Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 En önemli şeyin unuttun abi donunu da buraya emanet bıraksın bahriyeli abi onu vitrinde saklar başkasının eline geçmesin Annadım seni. Lakin bu don işlerine ben girmeyeyim Salih abim.
Alıntı: Originally Posted by bahriyeli emaneten bıraktığını temenni edelim Pisyedili kardeşim Severiz kendisini zarar etsin istemeyiz Bozkurt ne yapar eder punduna getirir o tahtacıyı :) Napim anam keseyi sırtıma dikmiş :)
Alıntı: Originally Posted by bahriyeli bugün yarın bıst100 10100-10085 deneyecek gibi yarına kalmayacak gibi derinleşiyor
Alıntı: Originally Posted by bahriyeli yarına kalmayacak gibi derinleşiyor Tebrikler dayu,:bravo: Bende sabah tahmin etmiştim, herif bişiiden ürkmüş olmalı
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Herif heralde bişeye kızdı. Endekis 0.5 düşerken çoğu hisse yüzde 1-2 düştü bile Herif hissecilerin içinden geçiyor Endekis 1bucuk düştü ama herif hissecilerin içinden geçti.