Günün pastası lütfen arkadaşlar
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Günün pastası lütfen arkadaşlar
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hakkaten tokatcı nerde bugün, başına bir hal mi geldi acep, özletti kendisini,
Dün cuma akşamı bugun cuma yarın gözümüzün yaşına bakmaz vurur tokatı
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu işleri pek anlamadığınızdan bu soruyu soruyorsunuz. Top yekun bir hisseye girersen duman ettiklerinde toparlayamazsın. ben 2, 10 lara düşecek demiyorum. Uygulayacağım stratejiden bahsediyorum. Hafta içi yazdıklarımı takip edersen ne demek istedigimi ve bu ............larla nasıl basedilebileceğini anlarsın. Neyse ne anlatmak istediğimi burdaki tecrübeliler anlamıştır. Ytd
3. Diğer Yaptırım, Tedbir ve İşlem Yasakları
a) Avrupa Yatırım Holding A.Ş. (AVHOL) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlerin incelenmesi sonucunda, 6362 sayılı
Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)’nun 107/1 maddesinde sayılan fiilin işlendiğine dair makul şüphe bulunması nedeniyle, 6362
sayılı SPKn’nun 1 inci maddesi çerçevesinde yatırımcıların hak ve yararlarının korunmasını teminen, yapay piyasa oluşturmaya
yönelik işlemlerin engellenmesi amacıyla, 6362 sayılı SPKn’nun 101 inci maddesi ve 128 inci maddesinin birinci fıkrasının (a)
bendi ile V-101.1 sayılı Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği’nin 18/1 maddesi
kapsamında, AVHOL pay piyasasında 10.04.2017 tarihinden itibaren 3 ay süre ile;
i) Brüt takas uygulanmasına,
ii) Yatırım kuruluşlarının internet üzerinden emir kabul etmelerinin yasaklanmasına,
karar verilmiştir
spk bülteni AVHOL e 3 ay brüt takas vermiş
Bntasa bir şey yok degilmi
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@Cefaks Bey pasta alabilir miyiz
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.