Yok valla hiç bir şey kastetmedim ki zaten biliyorsunuzdur patron alış için bayağı geniş bantta fiyat söylemişti.
Printable View
Kaç gün daha eksi kapattirabilirler acaba. Hisseyi avtura çevirdi spek parçalari. Verin bklm gücünüzü görelim :) ytd
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin 2010 sonrası bütün finansal raporlarını okudum , sürekli yeni müşteriler bulan ve büyüme içinde olan bir şirket. Pek çoğumuzun bildiği gibi cironun içindeki büyük pay havayolu ikram hizmetlerine ait , yeni havaalanlarında gurme mutfağı açmaya devam ediyorlar. Hizmet verdikleri organizasyonlardaki sureklilikleri ve keza yine çalıştıkları havayolu şirketleriyle en iyi ikram alanında kazanılan ödüller verilen hizmetin kalitesi konusunda bir sıkıntı olmadığının göstergesi.
Gelelim bu sene ortaya çıkan benim gördüğüm olumsuzluklara , Niki'nin zor duruma düşmesi , THY'nin tasarruf tedbirleri , Avusturya Tren hizmetlerinin 2018 Nisan'da bitecek olan anlaşmayı 2017 Nisan'da sonlandırarak yeni ihaleye çıkılacağını bildirmesi ( Do&Co bu ihaleye katılacak) , Ukrayna havayollarının kendi ikram şirketini kurması , Emirates ile 2 adet lounge işletme anlaşmasının yenilenmemesi , yılan hikayesine dönen İstanbul'daki Ultra lux otel açılışının hala yapılamaması ve belki de en önemlisi 3.havaalaninda THY ile ortaklığın devam edip etmeyeceği konusundaki belirsizlik.
Ben bu keskin düşüşe kar rakamindan ziyade bu olumsuzlukların sebep olduğunu düşünüyorum. Kendi adıma 3.havaalaninda da THY ile ortaklığın devam edeceğinden şüphem yok , şu an iki işletmenin de kendisi için en iyi anlaşmayı koparabilmek adına uğraştığını düşünüyorum. Aynı zamanda Avusturya Tren yolları ihalesininde yeniden kazanilacagini düşünüyorum. Bu beklentilerim gerçekleşirse ve ilave olarak gelecek yeni gurme mutfakları , Henry ve nespresso cafeler , İstanbul'daki otel açılışı vs. İle şirket büyümesine devam edecek ve yeni zirvelerini zorlayacaktır.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok güzel bir özet olmuş, elinize sağlık. Anlaşma gerçekleşmezse sizce ne olur?
XT1033 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
THY , Do&Co için çok önemli , yanlış hatırlamıyorsam cironun %30 gibi bir kısmı buradan geliyor , anlaşma olmazsa ilerisi için pek iyi olmaz.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birkaç ay önce defter değeri 1in altında iken şimdi 3 civarı bunu açıklayacak arkadaş varmı
Venus_V3_5070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://fs5.directupload.net/images/170907/ypskrzc2.jpg
dış borsalar.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +121 olurken, ortalama tahmin +182 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 23 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +580 puan olurken, en düşük beklenti -152 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 2'si negatif, 21'i pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +121
Ortalama : +182
Maksimum : +580
Minimum : -152
Katılımcı: 23
Bu paylaşımların bizimle hic alakasi yok boşuna sayfa işgali yapma
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.