Printable View
Alıntı: Originally Posted by EMLAK güzelim temel analiz i nden bahsediyorum. üzerine alınmana ne gerek var şimdi burda? neyse değmez senin için. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by human01 Sen ne terbiyesiz bir adamsın ya. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi temel analizi beğenmiyorsan ne işin var burda? senin için güzel olmayabilir. kişisel tartışmalarını başkaları ile yap yoksa zevkle uğraşırım sizinle.
Alıntı: Originally Posted by EMLAK temel analizi beğenmiyorsan ne işin var burda? senin için güzel olmayabilir. kişisel tartışmalarını başkaları ile yap yoksa zevkle uğraşırım sizinle. 43 yaşında olan birine güzelim diyecek kadar bir ahlakın varsa haklısın.ne diyeyim daha..ama yok sana demedim diyorsan ozaman belirterek yaz. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
terbiyeli biri olsan yazılarını dakka başı silip değiştirmezdin. akıllı ol.
Alıntı: Originally Posted by human01 43 yaşında olan birine güzelim diyecek kadar bir ahlakın varsa haklısın.ne diyeyim daha MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi kardeşim senin sorunların mı var ? ben sana neden güzelim diyim yaww güzelim temel analiz diyorum adın temel analizmi ?
Alıntı: Originally Posted by EMLAK terbiyeli biri olsan yazılarını dakka başı silip değiştirmezdin. akıllı ol. Hem hakaret ediyorsun hemde ....neyse ya Allah ıslah etsin. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by EMLAK kardeşim senin sorunların mı var ? ben sana neden güzelim diyim yaww güzelim temel analiz diyorum adın temel analizmi ? Benle muhatap olma.baskada isteğim yok. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by EMLAK kardeşim senin sorunların mı var ? ben sana neden güzelim diyim yaww güzelim temel analiz diyorum adın temel analizmi ? Ha temel analize mı güzelim dedin ? Ozaman ok .yanlis anlama oldu.fakat ozaman ayrı yazmamaya dikkat et. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi