Bu hafta tavan gösterirse tahtalatörün şirkete gözdağı olarak düşünün. Kılıçlar çekilmiş söylenen. Zeynep ablalarını şirketin içindekilerde ikna edemoyorlarmış. Bu ne iş arkadaş 😁 ytd
Printable View
Bu hafta tavan gösterirse tahtalatörün şirkete gözdağı olarak düşünün. Kılıçlar çekilmiş söylenen. Zeynep ablalarını şirketin içindekilerde ikna edemoyorlarmış. Bu ne iş arkadaş 😁 ytd
bu yazılan çizilenler tahtacı hakkında şirket içinde zt yi ikna edememe hakkında söylenenler ne kadar doğru elbet bilemiyorum. fakat bunlar doğru ise yine bir kurnazlık oyununu sahneye koymak istiyorlar gibi geldi. eeee öyle değil mi? Hani yıllardır ky den söz alıp ky yi yok şöyle olacak yok böyle olacak misali söylemler ile aldatmadılar mı? ve şimdi de bu lafların dolaşması yeni bir çakallık kokusu sanki. Veeee ... evet z.t. yi kimse ikna edemiyor algısı yapılır sonra da fesih davası ekibine bir haber uçurulur ve z.t.nin tek şartı var fesih geri çekilsin söylemleri . olabilir mi? neden olmasın. Alıştık. Gerçi gördüğüm kadarı ile İduz böyle oyuna gelecek biri değil. Hayırlısı olsun. Bekleyelim görelim bu süreç bizi nereye götürecek.
Yani tahtacı, bizim ky olan NEDAO ya çalışıyormuş. Bunların hepsi ş..... O. Ç.
"TMSF: 15 Temmuz’dan bu yana bin 22 şirkete kayyum atandı. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ ile bağlantılı olduğu tespit edilen bin 22 şirketin TMSF kayyumunda yönetildiğini söyledi."
mahkemede incelenecek olan para trafiğinde fetöye yardım çıkarsa ballı kaymak olur kervn.
son birkaç mesajın;
ky algısını etkileyebilecek veya yanlış bilgi ile hatalı yatırım kararı aldırabilecek nitelikte.
seni iyi niyetimle uyarıyorum
kaynaksız duyumlara göre bir daha bu şekilde paylaşımda bulunursan
admine değil direk spk ya seni şikayet ederim
blöf yapmıyorum
daha önce şikayet ettim etkili de oldu
ona göre yazdıklarına dikkat et
Demokrat sen kimden yanasın onu bir de hele sonra görüşelim. Sen 1-2 haftaya dava çıkacak diyorsun. Bende keşke çıksa ama çıkmayacak dendiği kulağıma söylendi. İnşallah senin dediğin olurda hisseye hareket gelir. Ben hedefimide açık acik yazdim. Ben seni karşıma almam derdim senle değil. Şirketle. Ama sen benim derdim sirketken bana sarıyorsan bu işte başka durum sezerim. En son yazdığın yorumunu birde sen tekrar oku asıl algı orda varmı yokmu. Biz sana diyozmu AZ SUS diye. Sende yaz benimkileride okuma.