valla ben dün tabandan mal satmadım diye kendimle gurur duydum..zaten %100 malda sayılırım, ek alım için sağlam döt lazım, bende de yok ondan.
bir de avcı hikayesi gibi, herkes vurduğunu anlatıyor. karavanalardan bahseden yok.
Printable View
TCELL dün çöküşe katılmadı bu günde çıkışa .... eğer endeks kötü olsaydı en fazla düşecek hisseydi
Bu tip pastaları gören büyük para kaçar bence.
Ufak para ile oynamak ve manevra daha kolay.
yigidi oldur hakkini yeme bu baslikta eregli 20 liradan alacagim diye yazanlar varken sindo 27.50-28 lerde damperi dayamisti eregli tahtasina
endeks zirveden %10 asagi gibi gozuksede yaptigi islem %10 un uzerinde kazancli
daha bugun kendi basliginda eregli 29.80 lerde iken gun sonu endeks su rakam bunuda ereglinin 31 lere gidisati ile olur yazmis eregli suan 31.40
yanildin sindo TA diye bir sey yok eregli 31.40 ama endeks dedigin rakam olmadi :kahkah:
Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 2. gününde devam ediyor. Son olarak, Rusya Savunma bakanlığı Kiev'in batısının kuşatıldığını ve başkentin yakınındaki Gostomel havalimanının ele geçirildiğini duyurdu. Ukrayna ordusuna seslenen Putin, "İktidarı kendi elinize alın" dedi.
NTV
Burada Ukrayna canlı kameralar var. Çoğu kapanmış, sokaklarda hareketlilik az.
https://webcam.scs.com.ua/en/europe/ukraine/
Putin acib bi konuşma yaptı,specikler bilancolari acil göndermeye başladılar,
Ortalık düzeltmeden savaş olayları net bitmeden kol keserek çıktığım hisselere elimi sürmem..
Bademler iui alıyorlar ama yemez degilmi dayı:)
EPGİS'in yaptığı açıklamaya göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 1,61 TL, motorinin litre fiyatına 1,51 TL zam uygulanacak.
bu haber ve rusyanın 20 dk önce ukrayna sivilleri kullanıyor haberi ile ivme tamamen bozuldu.
nazar boncuğumuz olsun herşeyi tutturma şansım yok iddiamda yok.:)