söğüt altın madeni bulunan yıllar oldu....2017 yılında rezervin ne kadar olduğu bildirildi...bu yeni açıklamada REZERV farkı sadece 400-450 bin ons...kaynkta bir artış yok...hatta azalma var ...sonuçta yeni bir şey yok
Printable View
Yüksek bedelli olasiligi yuksek bu hissede...
6 milyar dolarlık altın bulunduğunu açıkladı kimse sevinmedi. Gübretaş neyi buldu
Açıklama sonrası şirket hisseleri yükselirken şirket tarafından yapılan ikinci açıklamada 6 milyarlık değere maliyet hesaplarının dahil olmadığı belirtildi. Uzmanlar açıklama sonrası hisselerde yaşanan düşüşlerin yüzde 17,5 devlet hakkı göz önüne alındığında devam edeceği görüşünde.
26 Aralık 2020 Cumartesi 20:20
Yeniçağ
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve Gübretaş Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Poyraz söz konusu altını kendi imkanlarıyla çıkaracaklarını belirtmişti.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gübretaş genel müdürü biz çıkaracağız dedi yani yerli firmalar kozal ve gübretaş, maden şirketinde ortak olacaklar çok büyük ihtimal, forty, sixty gibi ytd, biz demek yerli firma demek ytd...
Bir Tarihde,Televizyon da Evlilik Programında Eş arayan bayan, Kendisine talip olan erkeğin kaç para maaş aldığını sormuş ve öğrendikten sonra ,Taliplisi olan Erkeğe şöyle bir cevap vermişti; ""Senin Maaşın,Benim Otomobilin Mazotuna Yetmez""....
Hah işte,Buradaki Altın konusu da o hesap.. Yeraltından bulunduğu söylenen altın madeni,Yer üstünde var olan Ak Saray'in (külliyenin) çanak çömlek ihtiyacına yetmez..!!...
Ahali de sanıyor ki ,o ganimetlerden bizede pay düşer...!!.;-))
Renkli rüyalar görmeye devam..;-)
Beni siyaset tarafı ilgilendirmiyor !
Altın var mı var, yatırım yapmış olduğumuz hisseye nasıl daha iyi yansır, onu araştırıyoruz. Ülkenin en yetkili kişisi bunu ağzınla telaffuz etmiş mi etmiş, beni sarayı marayı ırgalamaz, oy verenler düşünsün... SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.