Torununuza bir şey bırakmak isteseniz yarın 100 bin dolarlık herhangi bir coin mi alırdınız ,50 bin dolarlık altın mı alırdınız.
Printable View
Valla ben bilgisayar/internet üzerine uzman değilim, fakat server/sunuculara erişim engellenirse, Coin diye bir şey kalmaz diye düşünüyorum.
Torrent benzeri bir yapıya sahipmiş cart curt diyorlar, emme istenirse bilhassa ABD tarafından, bunların AMK da eminim.
Aksi bir görüş varsa da, okumak isterim.
Yahu bu kadar adamız,bu kadar finans işine kafa yoruyoruz,baya da bilgili insanların yazılarını okuyorum forumda .Aranızda bitcoinle 100 dolarlık bir alışveriş yapan oldu mu.Bitcoin alanınız var mı.
Ben de öyle düşünmüştüm,bize bile anlatamadıkları,mantıklı bulmadığımız bir değişim aracını halka nasıl kabul ettirecekler,elbette sonu lale soğanı gibi olacak.
Hepsinde haklısın ama bunları herkes görüyor, herkesin gördüğü şeyden herkesin aldığı pozdan ne zaman kazandın abey onu da de :)
Şimdi dolar alınır bana göre ama zamana yayarak yavaş yavaş 1 ayda %10 u geçmeden. 8.5 borsaci refleksiyle öldürsen almazdım o dönem selcuk vb. Cok eleştirdik e haklı da çıktık bi kar zararım olmadı ama short yapsam iyiymiş.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
edilseydi çoktan ederlerdi. mesela sizinle telefonda mesajlaşsak kim bilebilir. aynı mantık. (operatör bilir coinde operatörde yok.)
biz borsacı kafasıyla hareket ettik o yüzden kaçırdık. eğer hiç borsayla tanışmamış olsaydık belkide bizde trene binmiştik. hep patlayacak dedik. dedikçe yükseldi.
fiyatı 47 bin dolar ama hisse senedi gibi düşünmeyin. alırken 1 bitcoin olarak değil 0.0001 ve katları da alınıyor. geniş bir kitlesi var. yani sadece 47 bin dolar ve katları parası olan alabiliyor diye bir olay yok.
Valla benim yatırım tarzım,doğru bildiğim mantıklı bulduğum enstrumanda zaman sınırı olmadan beklemek.Kazanç döngülerimiz farklı olabilir.Kimi günlük kazanmak ister,hep kazanmak ister,çok kazanmak ister.Ama finans dünyası alice harikalar diyarında ortamı değildir.Yıllardır borsaya girerim çıkarım,altın ve döviz alır satarım neticede hiç batmadım hep kazandım,az kazandım çok kazandım ama sonunda hep kazandım.Önemli olan hep oyunda olabilmek ,benim tarzım bu sn nosfeçağrı.Bazen enflasyona yenilirim bazen de yenerim artık o kısmı kısmet tabi.Nominal olarak bir pozisyondan zarar ettiğim hiç olmaz,ben beklerim sıkıntı yok.