Geçen ki bulunan gaz rezervinin açıklamasina kadar aldılar sonra gömdüler. Geçenkinden ders alıp bu sefer çok büyük rezerv açıklamasi gerekir piyasa yer yemez bilemem. 800-900 milyar metreküp rezerv iş görür mü
Printable View
Geçen ki bulunan gaz rezervinin açıklamasina kadar aldılar sonra gömdüler. Geçenkinden ders alıp bu sefer çok büyük rezerv açıklamasi gerekir piyasa yer yemez bilemem. 800-900 milyar metreküp rezerv iş görür mü
Borsacı dede var mantığı aynı ben. Ucuz karlı, geleceği olan ve sermayesi düşük şirketlerde işlem yapmak gerekir. Bir hisse var alıp sattığım muntazam her gün 1 TL aşağı sallıyor. Şuana kadar az yazıyordum bundan sonra 3 kat alış yazacağım kademelere dağıtıp. Tek kurşun 500 TL yeter. 1000 lot alsam piyasada sıkıntı olursa satmak baya uzun sürer yada gömer geçer az öz temiz.
Ben heykele, sanata karşı değilim. Sanatsız bir toplum kördür, cahildir.
Heykel adı altında yapılan ucubeler bahane edilerek yapılan soyguna karşıyım. Bu yapılan açık bir soygundur. Başlatan da Ankara'nın eski dinozorudur. Soygun da şu anda zirveye çıkmıştır
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İ
Dünya gazetesinin haberine göre TÜİK verileri sisteme %1,44 girmiş. Açıklanan veri %0,89. RTE MB başkanı ile görüşüp faizi düşür talimatı sonrası yüksek enflasyon verisi ile MB başkanı kardeşim ben bu yüksek enflasyon verisi ile nasıl faizi düşüreceğim demiştir ve sonra %1,44 Mayıs ayı enflasyon verisi 0,89 olmuş gibi tahminim. Bu nedenle yarın dikkat müjde ile birlikte gömebilirler.
hocam ust foto nasrettın asağı pacalara sarkma var.derkı hasrettın ben bereket dagıtıyorum market pazar tuık muık hamdolsun kolla bıyerler falan der sizde sanattan anlamıyonuz bak ustad melıh ın yetıstırmelerı mızah katmıs bız cahallara nolmus dolarlamı maas alıyonuz da bugun 8.70 ler yarın gaz var mujde var yuzuk var sırası gelmıs eser manıdar olarrak tarrak var varmı?by kemal ey chp
hocam ust foto nasrettın asağı pacalara sarkma var.derkı hasrettın ben bereket dagıtıyorum market pazar tuık muık hamdolsun kolla bıyerler falan der sizde sanattan anlamıyonuz bak ustad melıh ın yetıstırmelerı mızah katmıs bız cahallara nolmus dolarlamı maas alıyonuz da bugun 8.70 ler yarın gaz var mujde var yuzuk var sırası gelmıs eser manıdar olarrak tarrak var varmı?by kemal ey chp
Şey sabah sabah Nasrettin hocaninkine dönmüş 8.74 lerde gezeliyor..