spotla vadeli arasında marj 7 ye kadar düştü aşağı yönlü baskı var bakalım ne olacak. Almadım pala seni bekliyorum.
Printable View
spotla vadeli arasında marj 7 ye kadar düştü aşağı yönlü baskı var bakalım ne olacak. Almadım pala seni bekliyorum.
saat 11.19......eldekı verılere göre yukarda 158....aşagıda....155600 artık sortcular ve longcular bır hesap yapsın
1570,50 long 12 tane
Pala long cu ların hakkını gasp ediyor şu an normalde 158 olmalıydı bist100 dünkü tepeyi geçti vadeli asagida kaldı. Ayıp ya arkadaş her yeriniz üç kağıt kepazelik olmuş.
ISLAMI karıştırma, canımı ye..
Şimdi O SEKULERLERİN, ÇAKMA LAİKLERİN,ehli dünyanın geçmişte yaptığı haltları yazsak forum karışır...
Forum forum olarak kalacaksa inaçlara,hayat görüşlerine çomak sokmamak lazım.
İSLAM (SARMISAKLI,SOĞANLI İSLAM DAHİL..HER NEVİSİ..),LAİK,SEKULER,ATEİST...herkesin hayatı kendine...
Suç bireyseldir...yoksa bu memlekette parti,dernek vs. kalmaz
Abka yazsana o bahsettiğin sekülerlerin,laiklerin geçmişte yaptıklatından!Şimdi adam yazöış siyasal islamcılar! Yani islamı kullananlar aslında sende bilmektesin kriptıoculuk yapma herdafa yaptığın gibi! Bak neler yaptı savunduğun siyasal İslamcılık oynayan aslında müslüman bile olmayan adamlarınız! Forum karışırmış hadi ordan!Hırsızlık,mafyacılık,haram yeme her halt var sayamadığımız! Kkoin çekme,çektirme tecavüz,katillerin salıverilmesi ve herşeye rağmen görmezden gelmece Yakışıyormu senin gibi Müslüman adama!