Üstat izahname verildimi acaba...Eğer verildiyse güzel günler yakın olur inşaallah...Pay değişim ile ilgili ilan aracı kurum aracılığı ile bize iletilmesi gerekmezmi...
Printable View
Üstat izahname verildimi acaba...Eğer verildiyse güzel günler yakın olur inşaallah...Pay değişim ile ilgili ilan aracı kurum aracılığı ile bize iletilmesi gerekmezmi...
Bağlı ortakları ve iştirakleri ticari bağları olan şirketlerde dahil tam konsolide edilip bağımsız denetim şirketinin olumlu görüş bidirmesi birleşme raporları sonucu mkk şu tarafından pay oranlarının belirlenmesi (pay oranları mkk kuruluşu yatırımcı hesabında ve aracı kurum hesaplarında görünür hangi şirketlerden nasıl pay gelecek birleşme raporları tescil edilince göreceğiz) onaylanması ve izahnamenin spk kurulu tarafından onaylanması sonucu borsaya dönebileceğiz izahnamenin birleşme raporlarının hazırlandığını ve patronun para bulup baş vuruda bulunamadığı dedikodusu vardı bana gerçekçi gelmiyor başka sebepler olmalı
Çbs holding te Ali bey yönetim kurulu başkanı çbs printaşta çbs holdingi yüzel kişi adına temsilen yönetim kurulu üyeliğini üslenmiş çbs printaşta yönetim kurulu başkanı yok hepsi üye bir başkan olması gerekmezmi tüzel veya bireysel bir ortağın asaleten veya vekaleten temsil etmesi gerekir diye düşünüyorum.
napolyon napolyon . az napolyon eşittir çok napolyon bizdeki borsa anlayişi olduğu sürece az napolyon çabuk bulunur.
Adalet adalet az adalet birilerine çok napolyon adalet arkamızda değilde yanımızda olursa napolyonlar dışarıya kaçmaz değirmen taşı gibi dönüp duruyoruz un var ekmek yok yaz tahtaya alırsın haftaya günler haftalar aylar yıllar derken ömür bitiyor tahta tahta olsa yap boz puzzle gibi her seferinde bir parçası kayboluyor tahtalara emir yazdırdığımız yıllardan bu yana hep yazıyoruz biz yazıyoruz birileri siliyor sistem çalışıyorda kime İnşallah hayırlı birine veya kuruma çalışıyordur Ey adalet hak nasıl alınır nasıl istenir sorumlusu kim muhatabı kimdir anlat kızım fıkrası gibi anlayan varda mesele dinleyeni bulmak dinliyeni bulsan topu taca atıyor ben emir kuluyum deyip işin içinden çıkıyor yada telefonlara cevap vermiyor. Yazı yazsan sorulara sorunlu cevaplar geliyor çözüm varmı yokmu belli değil bilende yok adalet böyle bir şey ben bilmiyorum ona sor buna sor olmazsa şuna sor kanunları bilmeyen nasıl görev yapar bilenlerde neden susar ilginç durumlar böyle vahim sonuçlar yaratıyor kara kaplı karanlık ve sağır odada alınan kararların kör yatırımcıları olarak hep yatırılıyoruz kaldıran olurmu bilinmez mechule doğru gidiyoruz.
Her işin bir yolu yordamı, hukuku var. Her işini yoluna hukukuna uygun yaparsan yani yapabilirsek kimse sana yolsuz veya hukuksuz diyemez. Hukuka uygun hareket eden de asla yüzüstü kalmaz. Nasıl ki örnek vereyim birini kasten zarara uğratsan zarara uğrayan kişi kasıt halinde misli ile bunu ödetir. Haksızlığa uğradık veya öyle düşünüyoruz, hakkımızı en ince detayına kadar nasıl arayacağımızı biliyor muyuz, yada bir şeyler yapıyor muyuz?? Sadece ahhlar vahlar. Ama Allah her halukârda adaleti olması gerektiği gibi yerine getirecek.
Allah'ın adaletinden kimse şüphe etmez biz bu dünyanın adaletinden neden şüphe duyuyoruz makam ve mevki sahipleri aldığı kararları kanunlar çerçevesinde uyguluyormu uygulamıyormu 30 yılda ne patronlar gördüm son gördüğüm patron spklunun suç duyurusunda bulunulalı kaç yıl geçti bir sonuç varmı adalettin hukukun yargının yürütmenin yasamanın ne dersen de en ufak bir açıklamasını vatandaş olarak duyduk gördükmü ihbar ve şikayetlerimize karşı somut bir cevap alabildikmi hukuku bilenlerin aldıkları bir sonuç varmı özel durum açıklamaları önemli nitelikteki işlemler tescil gerektiren bilgiler pay alım tebliği kurumsal yönetim tebliği işte bizim için önemli olan bunlar çavuşoğulları suçluysa ki bana göre değiller yönetimin içindeler suçlu olanlar kurumsal şirketlerde görev yapamazlar pay sahiplerine (ortaklarına) karşı sorumludurlar printaşın iflası verilmiş olsaydı bile bağlı ortakları var iştirakleri var sorun kanunlar işlese herşey tıkır tıkır çalışır bilgi akışı olurdu adalet işliyorsada neden bizler bilgi edinemiyoruz sonucun ne olacağını merakla bekliyoruz uzanlar bezmenler fabrikaları barajları arsaları yurt dışına götürmediler bizim derdimiz bu napolyonu kapanlar minareye kılıf buldu kaçtı diyelim halka açık bir şirketin arsasını fabrikası finansal varlıklarını devletin izni olmadan devredemez satamaz maksadı dışında kullanamazsın ne var ne yok sat parayı cebine koy kaç mantıklımı akıl karımı 2016dan beri yazıyorum cevap olarak kamu görevi yapan bu şahıs şu mahkeme seninle ilgilenecek yok öyle bir şey herkes başından savdı bilmiyorum dedi bir bürokrat çıkıpta sorununla ben ilgileneceğim dedimi demedi avukatlara vereceğin danışma ücretinden başka hiç bir şey olmaz daha spknın açtığı dava sonuçlanmadı bizim açacağımız davanın sonucu mezarımıza gelen tebligat olur Allah rahmet eylesin nasılsa ebedi dünyada alacaksın dert etme olur.