Hacim biraz daha artmalı 92 üstü kapanışlar şart
Printable View
1 TL olsa ne olur
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Isınma turlarıdır inş. 92 üstü kapanışlarda 98 i hedefler yoksa 0,85 stopp
87 de vermeye başadı elde var sıfır....seni taaaa
www.hürriyet.de
hayırlı uğurlu olsun....az evvel ziyaret ettim ...konsepti çok güzel .....henüz reklam almamış:D
ama 2019 yılı içerisinde euro bazında gelir elde edeceğini ve çalışanların giderlerini karşılayacak kadar reklam geliri olacağını tahmin ediyorum...2020 yılı sonunda hurgz internet gelirlerine ciddi katkılar yapacağını düşünüyorum...
tekrar hayırlı olsun ortaklarım...
bu gelişme hurgz nin hedef fiyatını ikiye katlamama neden oldu....2.35 idi hedef fiyatım...şimdi 2020 sonuna kadar 5 tl ye kadar beklenti oluştu bende...bakarsın 2019 sonuna kadar da olabilir...ytd
2020 yıl sonuna kadar olur diye düşünüyorum:..
neticede sadece baskı faaliyetleri yatırımı 300 m dolar kadar bir yatırımla kurulmuş...
yıllarca yurtdışı zarar yazdığı için kar yazamamış...ama artık yazıyor yavaş yavaş ta olsa...
aslında hissenin satış değeri pay başına 1.61 tl olarak....dolar olarak 2 tl üstü...
zaten mevcut enflasyon ortamında 2 tl pay değeri olan bir kağıt 2 yılda 3 tl üzerinde değerlenmeli...
ekstra genişlemeler de + değer katmalı...
hurriyet kurumsal yaz google de ve çıkan linkten gir bak yatırımın büyüklüğüne...
zannımca bilanço oyunlarıyla kazanımları eritilmiş...
demirörenin daha iyi yönettiğini son 3 aylık bilançoda bizatihi gördük...
2019 çok daha iyi olacak...benim kanım bu...ytd
Bu hissenin tek tutar yanı mahkeme kararıyla çağrı yapmasıdır.
Bilançoları iyi incelerseniz her dönem azalan bir satış geliri var. Çok tehlikeli bir durum.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.