Ben dersimi aldım bi daha ....seler devletin denetleyoruz, araştırıyoruz, gereğini yapıyoruz arayın bizi dedikleri hiç bir hattı aramam.
Printable View
kardeşim 16 ay kanser tedavisi gördü
tek kişilik oda da, duşu mutfağı içerisinde, yatağının karşısında plazma tv, 3 yıldızlı otel lüksünde
son ayını artık kemoterapi tedavisi uygulayamayız dedikleri için eve götürdük, fenalaşınca bir özel hastahaneye sevk ettiler
15 gün yoğun bakımda kaldı
beş kuruş ödenmedi, maaşı da 5 kuruş kesilmedi.
Ne kadar keyfi sağlık sistemi değil mi bizde de yatacak yer bulamadık amk. Sıra beklemek durumunda kaldık 15 gün hazırlık dönemi geçirdik. İstanbul Marmara Eğitim Araştırma. Hatta Ankara ya geldiğimizde yatış olmacağına inandıklarından Hacettepe kabul etti. Yalvar yakar. İlk kemoterapiden sonra lazım olacak kemoterapi sonrası verilen önemli bir ilacı Kurban bayramı tatiline denk gelmesiyle Türkiye de olmadığını bilerek Hastahane eczahanesine göndermesi. Yurt dışından temin edileceği o da eşdeğer olacağı ilacın 1 aya gelme ihtimalinin size söylenmesi. Tüm Ecza depoları çantacılarla irtibat kurulması ukalaca hatta ********ce yaklaşımla ben ertesi gün isteseydim ne olacaktı demesi. doktorun ve hastahane personelin .ersizliği yaşadıklarımın 50 de biri. Yazdırmayın amk ********liğin sınırı var aklıma geldikçe ....Pzifer
Dolarda yatay kaçınılmaz😃
Olunca haliyle herkes küsüp kaçıyor
Durun yaw daha kavun kesecez. Hahaha
Not: full dolardayım temennim en kısa zamanda 6 üzeri atmasıdır.
Egedukun yazısıda ne bereketli yazıymış her defasında karşıma çıkıyor