Selam ortaklar.
Grafik gettim size.fırından taze
Tepetaklak yuvarlaniyor
Gerçi bankalar uyuyor ama onlar da yakında çıkar sahneye ellam.
Printable View
Brent cakiliyor
Vix cakiliyor
Borsalar ve dolar uçuyor
Bu denklemlere yetisilmez.
Buranın en sevdiğim özelliği 3 gün de ugramasan 3 yıl da ugramasan hiç konu kacirmiyorsun.Ilk sayfayı açtım TH nin 2 sene önceki mesajının aynısı :Artık Hulk yükseliş vakti yakındır diye :)
O değil de bazı hisseler nerdeyse kriz öncesi fiyatlarını da geçti, bazıları daha diplerde duruyo.Kim kimin yanına gidecek acaba.Onlar büyük biz gidelim.Örf adet :)
Kimse kalmadı mı burda.
Mary Celeste ' ye dönmüş.
5,30 u görünce herkes sattı mi yoksa.:drunk:
ABD'deki dava başladı malumunuz.Başlamak bitirmenin yarısı derler.Bu davanın sonu göründü.
Bi de banka hisselerini destekleyen ve teyit edilen bilgilere göre dolar swap hattının açılacağı beklentisi var ABD ile.Eğer bu konuda somut gelişme olursa bence en olumlu etkilenecek bankalardan biri olabilir.
Uzun vadeli yatırımcı iseniz bankanın ABD deki davası bittiğinde semeresini görürsünüz neticede.
Eğer kamu bu hisseler üzerinden borçlanacak ise teminat gösterilecek ise mutlaka ederine gelmesi gerekki teminat özelliği güçlensin.(Şahsi amatör görüşlerdir.)
Yok ya.. Kimse satmadı. Hırsızlar çok vicdansız.. . Kimseye acımıyorlar. Yani o kadar gözleri dönmüş ki.. Düğüne gitseler takıları bana takın diyecek.
Ancak Tup gibi bir hisseyi bulursan kazanirsin yatirim ile. Ama onun da vakti gecti. 140'dan tup alan adam, kazanmayi birak 60'i gordu 1 senede. Parasini sinirini kaybetti. Tup yerine o devrin lokomotiflerinden Ak Enerji veya Dohol alsaydin parani zaten sifirlamistin. Yani rulet masasi gibi birsey. Ama rulette kazaniyorsun, burda kaznadiginda parani ancak kurtariyorsun. Turkiye'de devamli zamana karsi yarisiyorsun, cunku paran devamli degersizlesiyor. Bazilarimizin baska piyasalara da erisimi var. Parasi bol olan herkesin bu piyasalara erisimi var aslinda.