Vıop topiğinde yazılarınızı okuyorum.Sn nosfeçağrı sizin tarzınızla ben finansal piyasalarda asla işlem yapamam.Yapanlara becerenlere saygım sonsuz,ama allah kolaylık versin o işler bana göre değil.
Printable View
Vıop topiğinde yazılarınızı okuyorum.Sn nosfeçağrı sizin tarzınızla ben finansal piyasalarda asla işlem yapamam.Yapanlara becerenlere saygım sonsuz,ama allah kolaylık versin o işler bana göre değil.
Ben de senin mantık başladım ama nesil farkımız var değerli abeyim. Sen babamdan küçüksün benden büyüksün bak babam emekli olur oturur dert yok tasa yok ev var araba var biz öyle değiliz emekli mi olacağız belli değil kaç yaşına kadar çalışacağız belli değil seni çalıştıran ne zaman kadar tutar belli değil. Ben bu işleri böyle sert yüksek frekanslı oynamazsam bi b.k olamayacağımı fark ettim mecbur kaldım diyelim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani almayı düşünüyorsan 8.5 dan değil, şimdi alınır %20 neredeyse aşağıdan alıyorsun o zaman almaktan çok daha iyi değil mi?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bitcoine bende soguk yaklaşıyorum ama dünyanın sürekli küçüldügünü düşünürsek gelecekte tüm dünyanın aynı bir para birimini kullanacagı aslında mantıklı bir düşünce.1800 lerde birgün avrupanın tek bir para birimini kullanacagını söylemiş olmaktan bir farkı yok. Adı ne olur bilmem ama tek para bir gün gelecek. Biz görmeyiz muhtemelen ama zamanın akış hızı da sürekli hızlanıyor teknolojik gelişmelerle, o yüzden belki tahmin edemeyecegimiz kısa bir süre sonrada olabilir. Bitcoin olmaz bu para birimi ihtimal dışı bence ama sdrcoin falan gibi zaten devletlerin üstünde çalıştıgı bir proje var. Bitcoin öncü bir birim, gelecegin habercisi gibi. Biz klasik düşüncedeki insanlara bunun bir yatırım yada degişim aracı olduguna inandıramazlar ama nesil degiştikçe bakışta degişiyor. Tarafsız bakınca bunları söylüyor mantıgım ama 5 dk sonra dayanaksız bir sanal sistem oldugu içinde kesinlikle bulaşılmaz diyorum. Tanıdıklardan soranlar oluyor, size de soruyorlardır, bulaşmayın diyorum ama fiyatı uçtukça da bizi şaşırtıyor. En iyisi kimseye al yada alma dememek. Ben şimdi almam, 50 sene sonra belki deyip geçmek.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.