Valla üstad bu işler bu kadar kolay olmamasi lazım.Sizin gibi tecrübeli biri ortada sıkıntı var diyorsa ben size inanirim.Bu kadar kişinin yatırım yaptığı ortamda SPK nin bunlara anında müdahale etmesi gerekir.Sistem çok kotu düzelir umarım.
Printable View
Valla üstad bu işler bu kadar kolay olmamasi lazım.Sizin gibi tecrübeli biri ortada sıkıntı var diyorsa ben size inanirim.Bu kadar kişinin yatırım yaptığı ortamda SPK nin bunlara anında müdahale etmesi gerekir.Sistem çok kotu düzelir umarım.
SPK müdahale etse de sistem böyle işliyor. Her şeye zamanında müdahale edilemediği gibi, bazı şeyler ya gözden kaçıyor, ya da kaçırılıyor...
Olaylar biraz da hisse bazlı gelişiyor. Çıkar çatışması ve güç mücadelesi varsa, şikayetler peş peşe geliyor. Benim neden kenarda beklediğimi umarım anlamışsınızdır. Fırsat bulsalar ilk fırsatta şikayeti yapıştırırlar, belki de etmişlerdir ama sayfa temiz olduğu için ellerinde hiç bir şey yok...!
Bu arada yanlış anlaşılmış olabilir...!!!
Listedeki kurumlar, grafik üzerindeki tüm kurumların isimleri. O nedenle hepsi tahtacının kurumu değil...!!!
Tahtacı bu kurumlardan hacmi yüksek olanlardır diye düşünebiliriz. Bir de sürekli değişik kurumlar üzerinden hacim yapıyorlar. Bir hafta birileri, bir hafta diğerleri şeklinde...!!!
Listeden ilk 20 içerisinde bu kurumları görebiliriz. En hacimli olanları takip etmekte fayda var...!!!
DİKKAT KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sevgili Çınar Hocam, eğer mahsuru yoksa FORMT ile ilgilenmenizin sebebini öğrenebilir miyim? Bende yaklaşık 1 aydır izlemeye ve işlem yapmaya başladım burada. Gerçi benim sebebim geçen ay yaşadığımız deprem ve orada oluşacak olan olası ihtiyaçların karşılanmasında hem lojistik üstünlüğü hemde karşılanabilirliliği yüksek olması. Sizinkini merak ettim açıkçası.
Sevgiler saygılar hocam :wave:
Son 3 aydır Kayseri'de yaşıyorum, mülteci/sığınmacı modunda..
Şiddetli sarsıntılar sonrasında, bir fabrika ofisine sığınıp günlerce orada kalıyorduk aile boyu..
Haliyle civar işyerlerindeki hayırsever patronların yardımlarını da çevirmiyorduk ..:)
Çok sevmiş olacaklar ki AL verdiler.. Osilatörlerine neyim bakmazsızın aldım 1.60-85 arası..
Hiç tanımadığım bir arkadaş bile Gedza- PKART taşıttırdı aylardır..
Kayseri ekonomisine bir katkım olsun dediydim.. :plc:
Ama ben kimseye öneremem, patron değilim.. :cool:
Saygılar..
Asla yatırım tavsiyesi değildir..
Hayırlı haftalar, bol ve bereketli kazançlar :wave:
PKART...
Güne böyle başladık...
https://i.ibb.co/93vN48Y/PKART-AKD-T...-04-2023-1.png