Fakirlik demişken borsaya giren Türk vatandaşların ortalama yatırdığı para 100k
bankada 100k dolar, euro döviz olarak parası olan vatandaş sayısı yaklaşık 150 bin kişi işte top, tüfek cephane bu.
Fakirlik demişken borsaya giren Türk vatandaşların ortalama yatırdığı para 100k
bankada 100k dolar, euro döviz olarak parası olan vatandaş sayısı yaklaşık 150 bin kişi işte top, tüfek cephane bu.
Bankalarda 1 milyon TL veya muadili dövizi olan kişi sayısı 400 bin kişi bile değil yani para yurt dışına gitmiş paranın büyüğü kaçmış. Dedikleri gibi kaldık biz bize.
herkese iyi akşamlar..hafta içi vade dönüşüm var insanın eli gitmiyor yenilemeye..yenilemesem bilmedigimiz denizlerde bogulur gideriz döviz desen yönü yukarı ama ne kar bırakcak bu seviyeden sonra bıraktıgına deger mi..valla paradan nefret ettirdiler şu karar veririciler bu kadarda kötü yönetim olmaz..var mı bu aralar vadesi denk gelen ne karar alacak varsa merak ettim açıkcası
Ihracat agirlikli calisan ve yabanci para pozisyonu saglam olanlar secilmeli..
Ihracat yapanlarda karlar artar diye dusunuyorum.
Dovlet her zaman ilave vergi salabilir tabii..
Ben ucret artislarinin tuikin dandik enflasyon oraninda yapilacagini dusunuyorum yine.
Yani yukun cogunu ucretli kesim yuklenecek her krizde oldugu gibi.
Varligi olan pek etkilenmeyecek, cadde cocuklari buna para fiskiriyor dese de artan enf orani yuzunden alim gucu pek degismeyecek.
Cafeleri restoranlari onlar dolduracaklar.
Cadde cocuklari da isler yolunda diyecekler.
Syg,
Bzi de 2 yil sonra bir kasibeyaz yaptik bugun.
3 findik lahmacun 1 pors cigkofte 1 gavurdag salata 3 ana yemek 2 maden suyu kuver muver
3 kisi 576 TL hesap geldi.
Ana yemekler 90-120 arasina gelmis.
Salata 40, mezeler 30-50 arasi..
Kalite servis biraz daha bozulmus.
Arab corap sarmis ortaligi.
Hanim eve geldi kustu rahatladi. :)
Bir daha da gitmeyiz herhalde.
Syg,
https://twitter.com/zeynepxaktas/sta...937477123?s=21
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba Forumdaşlar..
Bist U100 sizce bu yılı nasıl kapatır??
Buyrun yarışmaya.. Kazananları hem bol kazanç bekliyor.. hem de sürpriz hediye var.:)
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=51782